PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: PAK + Odd Loop
Torsdagsfesten er i den grad sikret, når PAK og Odd Loop spiller koncert i Byhaven den 28. juli. Der er fri entré som altid.


Odd Loop

Livet er fyldt med savn, bittersøde nederlag og angstfulde opture. Og så gentager alting sig selv. Det skriver Odd Loop musik om. Desperation og nerve formidles med nonchalant-melodisk og riffbaseret alternativ rock, der både rører følelsen af Vulfpeck, Radiohead og Wolf Alice. Odd Loop fortæller historier om livet fra et repetitivt synspunkt: Musikken forener os med tiden - og med hinanden - i og med at alt der er sket før, vil ske igen. I sommeren 2021 udgav Odd Loop selvstændigt deres debutplade af samme navn. Siden da har de haft spilletid på Færøsk radio og spillet til propfyldte DIY-shows rundt omkring i København.


PAK

Det unge rockband PAK bestående af Loui Henderson, Bertram Jensen, Bror Ferslev og Daniel Odby, mødte hinanden på efterskole i 2019 og forsatte med at spille med det mål, at skrive og skabe sit eget materiale og sin egen identitet.Siden har de skrevet og komponeret deres egen musik og på trods af deres begrænsede mængde udgivne materiale, så formår PAK at spænde bredt over flere genre og stemninger. Deres unge, rå og energiske lyd leverer fængende og dansable sange, men giver samtidig plads til det bløde og følsomme udtryk. Med inspirationer fra både 60, 70’ernes og 90’ernes rockmusik, er PAK et friskt pust i nutidens musik.
”Vores formål er at se hvor langt vi kan komme med vores musik. Den ultimative drøm er selvfølgelig at ramme folk med musikken, leve af musikken og skabe et navn som folk kommer til at huske.” – PAK


Deres velkonstruerede tekster og spændende lyd leder tankerne hen mod Kim Larsen og Povl Dissings tekstunivers, hvor melodierne drager paralleller til store internationale navne som Paul McCartney og Jeff Buckley. PAK’s musikalske univers er som bandet selv beskriver det, inspireret af bl.a. Gasolin, Velvet Underground, Led Zeppelin og The Strokes, hvor teksterne udspringer fra og centrerer sig omkring tankerne, oplevelserne og episoderne der bider mærke i sig hos forsanger og tekstforfatter Loui Henderson, som fortæller: ”Jeg dyrker rigtigt meget deres værker og deres intelligente måde at skrive musik på, og prøver på egen vis at skabe mit helt eget, ud fra de inspirationskilder som jeg, og vi har.”Torsdag
28. jul 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>