PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Pære Banal + Sauna Senere

pære banal og Sauna Senere spiller koncerter i Byhaven den 17. juli. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Onsdag
17. jul 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Pære Banal
pære banal er en trio bestående af Jacob Baltser på trommer, Timothy Martin på guitar og Jeppe Salling på bas og vokal. Med et glimt i øjet spiller pære banal legesyg og minimalistisk post-punk, der fanger øret på det forkerte ben. Med et stramt sammenspil og (u)prætentiøse danske tekster om at være ung og privilegeret i en kaotisk verden, hviler pære banal aldrig det samme sted mange sekunder ad gangen, før de er videre til det næste riff, break eller temposkift.
Placeholder image
Sauna Senere
Forvent en opløftende sonisk oplevelse, når du støder på Sauna Senere, der stammer fra Aarhus. Deres op-tempo sange emmer af smittende energi og transporterer dig gennem et lydlandskab, der resonerer med barnlig ærlighed. Ved at trække inspiration fra punk, pop, rave-musik og mere skaber Sauna Senere en unik og omskiftelig lydoplevelse. Humoren og det uforudsigelige er en del af oplevelsen når Sauna Senere tager kontorfælleskabet med på scenen.
Placeholder image
?>