PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Over&Aude presents

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 - og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

Eirene

Når man satser alt, risikerer man også at lide de største knæk. Og netop forsanger Kristian Kolbys møde med svær depression har lagt grundstenen til EIRENEs nye single ‘Deroute’, der udkom d. 2. marts. Musikvideoen skildrer klart historien og giver et ærligt indblik i en meget sumpet og rastløs tilbagekomst fra livets mørke side. Se videoen her. Musikvideoen er produceret af Morten Højgaard, Frederik Sahlholdt og Anders Witt.

Vi blev introduceret til producer Kristoffer Fuglsang af vores management, og allerede efter første session klikkede vi fuldstændig i forhold til, hvad vi synes er fedt. Efter et par timer med ham med udgangspunkt i vores egen demo, havde vi noget, der gav sygt god mening! Derefter har vi brugt en masse tid på at nørde nummeret helt færdigt og finde ud af helt præcist, hvilken feeling det skulle have,” fortæller forsanger Kristian Kolby. 

EIRENE udgav i juni 2017 singlen ‘Never Enough’, der gik direkte ind på Spotify’s ‘New Music Friday’-playliste og nåede #16 på Spotify Viral 50 (DK). Siden har bandet blandt andet givet koncert på Atlas i Aarhus, hvor musikmagasinet GAFFA gav koncerten 5/6 stjerner og skrev bl.a.:

“Lige fra den første strofe leverer de med en bombastisk energi, der trækker publikum tættere på scenen som en magnet. Den magnetiske tiltrækningskraft skyldes muligvis også, at det er sjældent, man hører elektronisk pop, der lyder så autentisk live.” Læs hele anmeldelsen her

 Den aarhusianske trio EIRENE, bestående af forsanger Kristian Kolby Eriksen, Sebastian Vistisen på synths og trommeslager Klaus Ager Sørensen, er lyden af skandinavisk neo-soul pop anno 2018. Minimalistiske og energiske beats. Tung bas, sitrende synthflader og samples. Smukt eksekveret af forsanger Kristian Kolbys ærlige, insisterende og nærværende vokal.

Moody

Mere info følger
Lørdag
16. jun 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>