PUMPEHUSET og 3rd Tsunami Præsenterer
Byhaven: Ollie + Molly Koppel

Byhaven åbner kl. 15.00
Koncerterne starter kl. 19.00

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset til 250 siddende gæster, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.

Ollie
Upcoming artisten Ollie har i skrivende stund udgivet 2 singler med tilhørende videoer. Med hendes øje for et stilistisk univers og øre for pop hits der kan gå hen og blive hymner for en generation, er Ollie godt på vej til at etablere sig, som en artist der i den grad er værd at holde øje med. Ollie’s Live show er en kæmpe energiudladning af fest, farver og massere af højt humør. Hendes altid smilende væsen smitter og sammen med hendes altid velspillende band, sørger de for at ingen står stille når først de indtager scenen.

Molly Koppel

Molly Koppel er 23 år, sangerinde og sangskriver. Hun har lavet musik i forskellige sammenhænge i mange år og er unægteligt seneste skud på stammen i den musikalske Koppel-familie.

Hun er netop aktuel med singlen 'What they say' og ep’en 'Waves' der sammen repræsenterer hendes debut som soloartist. Musikken bevæger sig over elektronisk RnB, soul og fængende popmelodier. På Waves viser hun desuden et udtryk der bevæger sig ganske ubesværet fra det elektroniske til det organiske. Molly Koppel præsenterer os både for melankolske tanker, knitrende samples og rørende korharmonier, samt mere uptempo numre der fremelsker en gennemgående urban vibe samt lysten til at danse.

Hos Molly Koppel er vokalpræstation i fokus, og kombinationen mellem det og den moderne urbane elektroniske musik giver hende et unikt udtryk. Harmonien mellem det organiske og det elektroniske bærer melodierne frem således at rytme og beats brydes op med en sårbar og stærk kvindelig vokal samt mere eksperimenterende korharmonier. Hendes debut Ep 'Wavesø, blev udgivet 16. august 2019. Ep’en består af 6 numre lavet i samarbejde med Producer/Rapper Jamie Kamara. Alle sangene er blevet til under frit eksperimenterende og legende sessions der har skabt forskellige stemningsbilleder.Onsdag
8. jul 2020
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>