PUMPEHUSET og Live Nation og Rockfreaks.net Præsenterer
Byhaven: Northlane + Daze Of June

Den 15. august inviterer Rockfreaks, Live Nation og Pumpehuset til metalcorefest galore i Byhaven, hvor australske Northlane og Roskilde-bandet Daze Of June blæser vores udendørs scene omkuld. Rock- og metalsitet Rockfreaks topper sommerkoncerten op med at fejre deres 15-års jubilæum i Byhaven samme dag og sørger for at feste igennem hele eftermiddagen og aftenen med trådvenlige dj’s. Alt sammen med fri entré.

Northlane har siden de blev dannet i Sidney i 2009 excelleret i tung og fængende metalcore. Bandet er aktuelle med sidste års album ’Mesmer’, der debuterede som en flot nr. 3 på ARIA Chart(Austrialiens officielle albumhitliste) og har høstet solide anmeldelser på diverse rock-/metalmedier verden rundt. Northlane har netop udgivet en spritny musikvideo til nummeret "Heartmachine", og vi glæder os til at have dem tilbage i København – denne gang i Byhaven med endnu mere plads til open air mosh pit.

Supporten kommer fra det unge Roskilde-band Daze Of June, der i marts udgav debutalbummet ’Heart of Silver’. I Gaffa’s femstjernede anmeldelse spår musikmagasinet den unge metalcore-kvartet en særdeles lys fremtid og skriver: ”Der skal ske meget, hvis dette ikke går hen og bliver årets danske debut.”
Onsdag
15. aug 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>