PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Høvl Booking Presents Planet Y + No Nose

Høvl Bookings præsenterer Planet Y + No Nose i Byhaven den 7. september. Byhaven åbner kl. 15.00, og musikken starter kl. 19.00 - som altid er der fri entré. Fra 17-19 spiller Rasmus Hostrup og Holger Møller Dybro vinyler, de to gutter slår normalt deres folder i henholdsvis Writhe og Loose Ends.

Høvl Bookings

Høvl Bookings er et nyt DIY initiativ, hvor afkrogene af Københavns undergrund samles til lige dele pogo, dans og melankoli under åben himmel i Byhaven!

Med ordet punk i dets allerbredeste forstand som rettesnor vil vi hive de mest interessante hjørner af Københavns undergrund frem i (dags)lyset. Høvl Bookings er en fejring af det skæve, det helt sorte og det totalt smadrede. Artister, der tør gå deres egne veje og musik for musikkens skyld.

Høvl Bookings er anti-kommercielle, anti-fascistiske, nogle gange anti-musikalske, med garanti for god dyster stemning!

Torsdag
7. sep 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Planet Y
Catchy, pogo-venligt og tight som en knytnæve. Planet Y består af erfarne kræfter fra Københavns undergrund, som mødes i inspirationen fra lige dele klassisk 70’er punk og 00’ernes melodiske K-Town-lyd. Deres personlige og dystopiske tekster fremstår som trodsige kampråb mod autoriteter og leveres med en insisterende energi, man umuligt kan stå stille til!
Placeholder image
No Nose
No Nose er en flok kløende og gøende søde vuffere, der tager dig med på et ordenligt trip til de forskellige dimensioner, der bor inde i jeres hjerner.
Placeholder image
?>