PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Royalties
No Name Needed + Stine Klingsten + Nyah + Aneleh

Royalties præsenterer NO NAME NEEDED, Stine Klingsten, NYAH og ANELEH, som spiller koncerter i Byhaven den 28. maj. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Tirsdag
28. maj 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
No Name Needed
NO NAME NEEDED kuraterer playlister, der blander de nyeste hits med tidløse klassikere for at sikre en harmonisk musikalsk oplevelse.Som DJ er hans mission at orkestrere en atmosfære, hvor energi spiller sammen med entusiasme. Det vigtigste er at se publikum leve op ude på dansegulvet, hvor alle kan slippe hæmningerne og svælge i glæden ved at danse.
Placeholder image
Stine Klingsten
Stine Klingsten musik er lige dele kantet, småskøv og uforudsigelig. Musikken er svær at placere i en enkelt kasse - lidt ligesom Klingsten selv. Hun er braget ind på den danske musikscene med et udtryk, der på en og samme tid er kompromisløst, modigt og skrøbeligt. Og så insisterer hun på at give sig selv det sidste ord.
Placeholder image
Nyah
Forvent dig en hæsblæsende musikalsk performance, når NYAH indtager scenen med sin relaterbar lyrik og groovy rytmer. Med sit store fokus på vokalen inviterer NYAH publikum ind i brede kor-klange, ekstrem stemmeperformance og relaterbare fortællinger, der med sine letforståelige tekster formidler de mange facetter af menneskers relationer til hinanden. Med den klangfulde vokal, tekstuniverset og det store fokus på korarrangementer, sætter NYAH et nyt præg på den moderne musik, som vi kender den.
Placeholder image
Aneleh
ANELEH byder dig velkommen i det kaotiske cirkus af følelser, der gemmer sig i os alle, og inviterer dig til at udforske dem, selv hvis de er skræmmende. ANELEH udforsker kontrasten mellem det overfladiske menneske og den sårbare, irrationelle og følsomme person indeni. Musikken illustrerer menneskets spænd af følelser med energiske og danseværdige momenter, såvel som intime øjeblikke, der graver i det indre. Sangene henter inspiration fra kunstnere som AURORA og Sub Urban, mens de leder tankerne hen mod cirkus- og kabaret.
Placeholder image
?>