PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: NikoCorlin + VAKT


Den 9. juni inviterer Carrie Management til musikfest i Byhaven og præsenterer koncerter med NikoCorlin og VAKT.


NikoCorlin
Projektet NikoCorlin består af en række af sange, som er skrevet i løbet af de sidste to år. NikoCorlin tager udgangspunkt i sit eget liv, sine venners liv, og hun bruger naturen som en vigtig inspirationskilde. Musikkens lyd er præget af genre som folk og pop, men med referencer til rock og blander det elektroniske med det organiske, hvilket udgør projektets originale lydbillede. Sangene emmer af længselsfulde strofer og melankolske tekster, der kredser om emner som ensomhed, relationer og rastløshed samt psykiske udfordringer.NikoCorlin forsøger igennem lyrikken og det visuelle udtryk at skildre havets skønhed og brutalitet, som et symbol på sindets og følelsernes til tider vilde og ukontrollerbare temperament, der får mennesker ud, hvor de ikke kan bunde. Musikken og lyrikken fortæller historien om, hvordan vi mennesker, trods udfordringer og massiv tvivl, kan navigere i vores eget hav og væve vores egne bølger.


VAKT
I en virkelighed af iPhonenoter, sex, søstermanifester, hjertesorger og angst skabes VAKTs danske lyrik af forsanger Solvig Tora Ringhof. VAKT er poetisk pop og musikken bevæger sig rundt i kontrasterne mellem det varme og det kolde, det elektroniske og det akustiske. Med naivitet og sårbarhed giver de deres bud på et ærligt udtryk.VAKT har eksisteret siden 2016 og dermed været en del af musikbranche i flere år. Om erfaringen med branchen siger Anton True Klüver fra bandet: “Vi har som band tog hver især samlet nogle oplevelser fra den til tider lidt hårde musikbranche. Det har gjort os ekstra opmærksomme på, hvordan vi ønsker at agere i musikken, og har givet os et langt større fokus på socialbæredygtighed og ligestilling. Det gælder både internt, når vi som band skriver musik sammen, men lige så meget når vi er ude og samarbejde med andre mennesker i branchen”.
Den nye musik fra VAKT er blevet et symbol på en drivkraft for projektet og et stærkt venskab, der har blomstret op og blevet til nutidens VAKT. De har netop færdiggjort deres debut EP ‘Frisind’, som bliver udgivet den 22. april 2022. EP’en er produceret af Mille Mejer Djernæs Christensen, som er under uddannelse på musikproduktion på RMC og medlem af Ganger.


VAKT er Anton True Klüver, Balthasar Emil Vilhelm Asmussen, Christian Haldrup Jensen og Solvig Tora Ringhof. I øvelokalet og studiet er de fælles om de fleste beslutninger; både ift. komposition, arrangement og produktion. Siden 2018 har de udgivet flere singler, herunder ‘På Tirsdag’ og ‘Fordufter’, som tilsammen har opnået +28.000 afspilninger, samt fået airplay på både P3 og P6 Beat. I forbindelse med udgivelsen af singlerne, spillede de i 2019 på en række festivaler, heriblandt Yellow House Collective vinterfestival, Rudme Festival og Det Gyldne Liv.

Torsdag
9. jun 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>