PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Nicolai Noa + Jonas Emanuel

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 hver dag og første band er på scenen kl. 18.30. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

Nicolai Noa

Nicolai Noas dybe vokal er for nogle bedst kendt fra Magnolia Shoals' storladne rockunivers. Med sin kommende dansksprogede EP, Gælden, går Nicolai Noa solo under eget navn. Selvom mørket stadig lurer, er lydbilledet lettere og mere poppet. Omkvædene er fængende og teksterne bittersøde. Med en selv- og samfundskritisk tone bliver hverdagssituationer til sørgmodige hits med et ligefremt udtryk. Den karakteristiske vokal udsætter det danske sprog for pudsige udtalelser og finurlige fraseringer i et kontrastfuldt univers, der trækker på ikoniske referencer som Nick Cave, Bruce Springsteen og PJ Harvey.

Jonas Emanuel

Igennem de sidste 3 år har Jonas Emanuel udviklet sig fra at være guitarist i forskellige bands til nu at stå på egne ben som sanger, sangskriver og soloartist. Musikken er skabt igennem et samarbejde med en lang række musikere og som et altoverskyggende fokus på sit studie på det rytmiske musikkonservatorium i København.

Især teksterne og det danske sprog, er et bærende element i musikken, der beskriver konkrete scener fra hverdagen med udgangspunkt i simple kulisser som lejligheder eller parker. Jonas Emanuels sange stiller spørgsmål og reflekterer fra en fascineret, men også undrende relation til sin omverdenen. Koncerten er et indblik i et tæt og personligt univers skabt af et fuldt band bestående af Mads Nørgaard på guitar, Mads Løvenholdt på bas og Rinalds Maksimovs på trommer, der inviterer publikum ind i et univers fuld af drømme, tanker og kompromisløs sårbarhed.
Torsdag
17. maj 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>