PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: New Money + Town Portal

New Money og Town Portal spiller koncerter i Byhaven den 28. juni Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerten starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Fredag
28. jun 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
New Money
Ud af den københavnske undergrund opstår NEW MONEY — et band som bevæbner sig med riffs, verbale øretæver og breakdowns i groteske kalibre, og med en lyd og et udtryk fedtet gevaldigt ind i kaotisk hardcore og støjrock, leverer de med spidse albuer hidsig, ufiltreret musik, der nægter at lade sig sætte i bås.

Trioen bag NEW MONEY - Christian Bonnesen, Niclas Sauffaus og Simon Tornby - har høstet erfaring i anerkendte bands som LLNN, FOSSILS, Elitist, Piss Vortex og Psyke Project. NEW MONEY fokuserer i deres lyriske univers på den evige armlægning med kapitalismens barske realiteter og den i stigende grad mere vestliggjorte verden. Afmagt og vrede over det tragikomiske møde med begrænsede, individuelle handlemuligheder for at gøre verden til et bedre sted. Dette bliver italesat med absurditeter, sort humor og sproglige lussinger.
Placeholder image
Town Portal
Det københavnske kultband Town Portal har brugt det seneste halvandet årti på at skabe sig en niche inden for instrumentalmusik. Ved at fusionere Meshuggah-lignende polymetre med jazzet legesyge og melodiske æstetik, der minder om 90'ernes støjrock og post-hardcore, udfolder deres sange sig som kontinuerlige kampe mellem dissonans og harmoni, kaos og groove.

I februar 2024 brød Town Portal en 5 år lang pause, da de dragede på europaturné som opvarmning for hardcore-legenderne Thrice (US). Nu er tilbage på lokal jord og klar til at indtage Byhaven.
Placeholder image
?>