PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Nella + Josva

Byhaven åbner kl. 15.00
Koncerter starter kl. 19.00


Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset til 250 siddende gæster, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________

Nella
Nella er en ny up-coming artist på den danske musikscene. Hendes debut single ’Film Hindi’ udkom d.3 juli og har allerede opnået over 100.000 afspilninger på Spotify. Overordnet bevæger Nellas musik sig mellem urban, pop og en lille bid af reggaeton som sammen med hendes karakteristiske hæse stemme rammer en nerve, som gør, at man ikke kan lade være med at lytte med. Det er et vigtigt element for Nella, at hendes musik rammer så mange forskellige mennesker som muligt, så alle har mulighed for at spejle sig i hendes lyd og tekster.


JOSVA
Aarhusianske JOSVA laver jordnær musik, der bevæger sig imellem RnB og hiphop. JOSVA er en musiker, som selv sidder i studiet og udtænker melodier. På trods af, at han kun har udgivet 4 singler, så har han allerede lavet musik med navne som Topgunn, Pind og Artigeardit. På livefronten har han spillet support på L.O.C’s seneste Danmarksturné samt for Artigeardit. JOSVA har udover sit virke som artist produceret sange for navne som Topgunn, Omar, Nella, PAY og Artigeardit. Nu er han selv klar til at spille sine egne koncerter, og vise hvorfor han er kommet for at blive.
Fredag
11. sep 2020
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>