PUMPEHUSET og Luger Præsenterer
Byhaven: Necklace

Byhaven åbner kl. 15.00
Koncerten starter kl. 19.30

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset til 250 siddende gæster, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
Necklace

Niklas Grool som går under navnet Necklace kom som et frisk pust da han ud af det blå kom ud med singlen ‘Try This’ som fik premiere på Worldstar.com i sommeren 2017. Sangeren, som havde rødder i indieverdenen, overraskede alle med hans overbevisende og overtalende single der var en magtdemonstration af originalitet og udtryksmæssigt overskud.

I et melodisk univers med trap lignende beats bliver følsomme og eftertænksomme tekster sunget med en lethed der gør Necklace til både musik du både ville høre når du er forelsket og har hjertesorg. Selvom han udspringer fra hukaos kollektivet skiller han sig væsentligt ud fra alle på den danske hip hop scene, både med sit let syrede og legefulde lydbillede, men også med hans “telling it like it is” tilgangsmåde der virker improviseret men som er dybt poetisk når man lytter nærmere. Med hans lange hår og bemærkelsesværdige farverige stil udstråler han allerede i første øjekast at han er typen man ikke ved, hvor man har.Onsdag
22. jul 2020
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.30
Pris
Fri entré
?>