PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Naturale + Skifting

Naturale og Skifting spiller koncert i Byhaven den 11. maj. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Lørdag
11. maj 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Naturale
Bag Naturale finder man Kristian Andersen aka Kriller, som i løbet af de seneste 10 års tid har været en nøglefigur på Københavns undergrundsscene vlandt andet som guitarist og sanger i bands som Måneskjold, GAIA og Lucid Grave. I Naturale projektet dyrkes i højere en mere dronet, ambient og introvert side af psych-universet. Der er med andre ord lagt op til en stemningsmættende oplevese, når Naturale indtager scenen. Live er bandet sammensat af medlemmer fra Måneskjold og Drukner.
Placeholder image
Skifting
Skifting er bandet du måske har ventet på uden at vide det selv! Er du til alt, der er fedt ved rocken i start halvfjerdserne? Specielt den, der er hård i kanten? Kørt gennem en psykedelisk og stoner-agtigt vibe? Er du skyldig i at forfalde til repetitiv spacerock? Er du til salg for uudgrundelige tekster på dit eget modersmål, der er fyldt med skjulte betydninger, så metaforiske at du kan skabe din egen nye virkelighed af dem? Så hop på det mentale slagskib og sæt kursen mod din indre udkant.
Placeholder image
?>