PUMPEHUSET og WHAT ERA & Musicall Management Præsenterer
Byhaven: WHAT ERA™ + MUSICALL: LILLEBITTEBOCK, MICHAEL WILLIAMS & BABY BINO (MUSIC + TALKS)

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 - og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

Interviewplatformen WHAT ERA og Musicall Management overtager Byhaven med tre rappere fra den danske undergrund. Foruden musikken sørger WHAT ERA for live-talks og som noget helt særligt, er WHAT ERA gået sammen med Reebok Classic Nordics i en eksklusiv t-shirt-collaboration, der har premiere netop denne dag. Det betyder, at der gives 100 gratis t-shirts ud til de hurtige.

Baby Bino
Baby Bino er 21 år og kommer fra København. Han er tidligere medlem af gruppen Pizzagang, men er altså nu gået solo. Selvom han står på egne ben, er han dog også en del af Rig Forevigt gang'et, der består af Louis Valuta, Chanelbigs og ATL PETE, som alle udgiver musik uafhængigt af hinanden.

Baby Bino skriver selv sine tekster, der tager udgangspunkt i hans og gang'ets dagligdag og livsstil. Lyden og (livs)stilen afspejler sig i den dominerende trap/hip hop-bølge, som vi primært kender fra Atlanta, hvor universet er meget narcissistisk og selvhøjtideligt. Ifølge Baby Bino selv skal man kunne "turne up" og "føle sig selv", når man lytter og synger med på tracksene. Den bemærkelsesværdige livstil er en vigtig del af musikken og udtryksformen.

Lillebittebock
Lillebittebock er en unik skikkelse i den danske undergrund. Sammen med sin producer Sød Soba leverer han tracks med interessante beats, melodisk levering over reflekterede, dybere tekster i et univers, der stadig inviterer til turn-up. Du kender måske allerede Bocks track "Telefon" som omhandler hans afdøde far eller Dæmoner. Begge tracks har videoer pakket ind i et visuelt univers, der er uden sidestykke på den danske trapscene.

Michael Williams
Michael Williams er en ung dansk rapper med rødder i UK. Han er inspireret af den amerikanske trap scene og artister som Lil Uzi Vert, Migos og Travis Scott. Michael Williams er en entertainer i særklasse og han leverer et selvsikkert show, når han går på scenen. Målet er klart: at få publikum hypet helt op!

Han har allerede skabt sig et navn på den danske undergrundsscene sammen med hans crew, som bl.a. inkluderer produceren Valter Hvid. I 2016 udgav han mixtapet Guide Til Trap med den populære single Gang. Året efter droppede han singlen Tar Den Ik som hurtigt blev bemærket og spillet flere gange i Pelle Peter Jensens P3-program Sovsen og som endda har fået sin egen fan version på YouTube.

Michael Williams fortæller: ”Det ideelle mål med min musik er at skabe en kæmpe fest, både hjemme i stuerne og når jeg spiller live. Jeg kommer til at introducere ny musik og jeg tror folk kan mærke, at jeg har forbedret mig og rykket et niveau op musikmæssigt.”

Forvent hård trap med intens energi, tung bas og legende lyrik og hold en fest med Michael Williams og hans crew.

WHAT ERA
WHAT ERA er en uafhængig interviewplatform, som dokumenterer vores generation fra et tidsløst perspektiv. Deres mission er at give artister taletid, hvor de frit kan tale om, hvad netop de er optaget af, og hvad der inspirer dem som kunstnere. WHAT ERA vil være med til ændre kunst og interview til noget tidsløst, som ikke ligger under indflydelse af, hvad pladeselskaber og tidens hype siger er aktuelt. I dag findes der tusindevis af blogs som prøver at følge med trenden, men WHAT ERA prøver at træde et skridt tilbage, og dyrke kvaliteten i det følte og dybdegående medie. Herigennem har de skabt en platform, hvor kunstneren kan fremvise, hvad der er relevant for dem og hvad der driver dem kunstnerisk.
Torsdag
7. jun 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>