PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Moon Loves Honey + Klimaforandringer

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 - og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

Moon Loves Honey

Det aarhusianske drømmerock- og popband Moon Loves Honey spiller atmosfærisk men punchy musik - altid med melodien i fokus. Tankestrømme om håb og længsel skydes ud som raketter på bryllupsrejse til månen og inviterer til bittersød og dagdrømmende ensomhed, imens omtågede melodier vælter indover hinanden.

Bandets debutalbum ’You Drift Away From Me’ udkom d. 17. april 2018 til stor ros fra Gaffa, Bands of Tomorrow, P6 Beat, Primal Music og diverse udenlandske medier. Med tilføjelsen af elektroniske elementer og synths er musikken fløjet i en mere slagkraftig og catchy retning siden EP’en ’Apart’ fra 2016, som fik bandet på kortet på den internationale alt. rock- og dreampopscene. Albummet er en rejse igennem ensomhed, længsel og håb og når bandet spiller det live, kolliderer det blide og følsomme med det hårdtslående og desperate i én stor eksplosion af sorgfuld glæde. Bandets unikke visuelle univers fik store roser efter udgivelsen af animationsvideoen til leadsinglen ’Lonely Day’, hvor en dreng farer vild i et akvarium på jagt efter en havfrue, og sangen fik efterfølgende features på mange anerkendte internationale playlister som alexrainbirdMusic, BIRP.fm og SamFishMusic.

Klimaforandringer

Klimaforandringer er lyden af ureglementerede møder mellem musikalske traditioner, og det seks mand store ensembles referencer strømmer ufortrødent på tværs af tid og sted for at samles i et pumpende reservoir af musikalske idéer. Her høres aflejringer af alt fra vestafrikansk polyrytmik, arabiske klange, indiske droner, 70’er psykedeliske guitarer og naivistiske auto-tune eksperimenter.


Orkestret tæller musikere fra flere breddegrader på den danske musikscene, og besætningen har tilknytning til navne som bl.a. Bisse, SVIN, Maskinvåd, Under Byen og Horse Orchestra.


Klimaforandringer udgav i 2016 den roste debut 'Ånder' og EP-efterfølgeren 'Maroc'. I november 2017 udkom orkestret  albummet ‘SLÆGT’!

Onsdag
20. jun 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>