PUMPEHUSET og Bands of Tomorrow Præsenterer
Byhaven: Mob War + Sovereign

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det igen en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________
Igen i år har vi glæden af at musikmediet Bands of Tomorrow indtager Byhaven over flere aftener i løbet af sommeren og præsenterer deres bud på morgendagens stjerner og sommerens soundtrack under konceptet Bands of Tomorrows Uimodståelige.

Bands of Tomorrow elsker at præsentere dig for vækstlaget og morgendagens musik, og i løbet af de kommende sommermåneder bringer vi nogle af de lovende musikere til tiltrængt sommerfest i Københavns hyggeligste Byhave. Følg med på Bands of Tomorrows Facebook, Instagram og hjemmese, hvor kunstnerne løbende vil blive offentliggjort.
Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.


Mob War
Den ambitiøse trio Mob War er tilbage. Klar til at præsentere deres første fuldlængde album. Deres tunge beats og stramme strukturer lægger sig tålmodigt og ildevarslende omkring forsanger Frederik Christoffersens særegne, sorgfulde vokal på et kompromisløst album, der udstiller det moderne menneskes kamp for at finde sig selv.


Mob Wars debut-EP Overthinking udkom i ’17. Den blev optaget i one-take af tre meget unge, meget stædige fyre. Frederik, Benjamin og Viktor sætter nemlig hellere barren for højt end for lavt. Og så når de den. Men inden da røg der et helt album i skraldespanden. Året efter var der skrevet sange til et nyt album, indspilningerne var i gang, men de var ikke tilfredse. Igen blev det hele skrottet, og processen startet forfra.


Nu er de klar med debutalbummet, som har fået titlen Situvidual. Ligesom på EP’en Overthinking er trioen optaget af menneskets tankekraft. Situvidual er en betegnelse for et individ, der skifter karakter alt efter situationen. Det er de fleste moderne menneskers vilkår – at være én karakter på jobbet, en anden med vennerne, en tredje derhjemme. Sangene på albummet undersøger på hver deres måde, hvad det betyder – at skulle bøje sin personlighed, at føle sig udvasket i en flydende identitet og at holde fast i sig selv mellem egne og andres facader. For hvem er man, hvis man aldrig er 100% sig selv?


Sovereign
SOVEREIGN skaber følelsesfortættede øjebliksbilleder af ungdommens håb og længsler gennem melodiøs eftertænksomhed og energi. Den københavnske trio består af barndomsvennerne Frederik Milland, Louis Gjerrild og August Andersen. Bandet fandt sammen og skabte Sovereign i starten af 2020 med ønsket om at lave musik om ægte følelser uden at pakke tingene ind.


Det sidste år har Sovereign arbejdet på at finde ind til kernen af deres lyd og er nu klar med deres debut EP til sommer. Sangene bæres af en klar, æterisk vokal, forførende og dragende drømmeguitar og leverer ærlighed med kant. Sovereign er på vej ind på den danske musikscene med en styrke og en vished om at have sig selv med hele vejen.

’’EP’en fortæller en meget personlig historie om at miste troen på sig selv. Den handler om at fare vild i eget hav og lade det gå udover dem man holder allermest af – og om at finde tilbage igen for at hele de sår, der er kommet med på vejen.” - Frederik Milland.


Live: Bandets liveopsætning består af Frederik Milland (vokal), Louis Gjerrild (trommer), August Andersen (guitar), Oliver Søe Kristensen (bas) og Tendo Tage Herbst (keys).
Fredag
4. jun 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>