PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Mina OkabeByhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det igen en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________

Mina Okabe
Den blot 20-årige sangerinde og musiker har rødder i hele verden, men det er fra sit værelse hjemme i Danmark, at Mina Okabes sjælfulde sange opstår. Mina Okabe er navnet på et nyt, spirende talent på den danske musikscene. Den 20-årige sangerinde er lige så beskeden og ydmyg omkring sin musik, som hendes drømme og ambitioner er store og grænseløse.

Hun har i løbet af sit relativt korte liv allerede levet med hele verden som sin legeplads og inspirationskilde til sin musik. Og måske netop derfor, lyder Mina Okabe som alt andet end kolde og grå efterårs-Danmark.Hendes debutsingle ’I’m Done’ blev til i tiden umiddelbart efter gymnasiet og er ifølge hende selv en overgangssang, der handler om brud og fortrydelse.

Mina Okabe er født og opvokset i London, hendes biologiske rødder er dansk-japanske og så har hun, med sin familie, levet på tværs af kloden i forskellige byer og suget til sig af liv og kultur – lige fra New York til Manila. De seneste fem år, har Mina boet i Danmark. Her føler hun sig hjemme og det er herfra, Mina Okabe på ny vil søge ud – nu med sin musik i bagagen.

Onsdag
16. jun 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>