PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Byhaven: Milan Ring + AzildaMilan Ring og Azilda indtager Byhaven den 27. maj. Byhaven åbner kl. 15.00 og musikken starter kl. 19.00 - som altid er der fri entré.

Milan Ring
Milan Rings musik rammer lige ned i neo-90'er R&B, men forbliver dog solidt plantet i den moderne, future soul.

Begreberne dualitet (Yin & Yang), spiritualitet og personlig evolution er en evig inspirationskilde til Milans kunstnerskab, og det samme er indflydelsen fra hendes miljø. Fra det funklende LA til ydmyge australske outback-beats i soveværelset er hendes musik et møde mellem polariteter, spækket med krydrede caribiske rytmer.Milans signaturlyd er en omhyggeligt orkestreret balance mellem den analoge og digitale verden, der blander livepercussion med elektroniske trommer og synths med hendes rå guitar. Hendes produktion danser mellem stemninger og elementer, mens hendes dynamiske vokal hopper fra lave jordnære rap til lækre harmonier. Tekstmæssigt er hendes sange en samtale om kontrol, beslutninger og at navigere i selvets spektrum.

Azilda
Som 4-årig flygtede Azilda Kaputu til Danmark sammen med sin familie. Opvæksten i Holstebro bar præg af, at hun og familien så anderledes ud end langt de fleste andre i området. Selv siger Azilda, at hun som lille drømte om en karriere indenfor musikken, men at hun ikke troede, der var plads til en pige som hende i mediebilledet. Forældrenes oprørske sindelag, der endte med at tvinge dem på flugt til Danmark pga. deres modstand mod det angolanske styre, er dog tydeligvis gået i arv til Azilda. For hun er typen, der tager kampen op. Hvis ikke der var plads til et par afrikanske piger i mediebilledet, måtte pladsen skabes, og det må man sige hun fik gjort i ledtog med søsteren, da de vandt X-factor i 2016. Her sikrede de sejren ved bl.a. at synge “Frit Land”, der rummer en slet skjult kommentar til danskernes selvforherligende blik på egen åbenhed overfor kulturel mangfoldighed. Sideløbende med solokarrieren er Azilda også korsanger for rapperen Icekiid, når hun altså ikke lige lægger stemme til forskellige karakterer i Pixarfilm.

Azilda har været Ugens Upcoming på P3 og udgivet den fremragende debut-EP "ITSAZILDA".

Lørdag
27. maj 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>