PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Byhaven: Mija Milovic + Nulle & Verdensorkestret

Copenhagen Jazz Festival x Byhaven
Copenhagen Jazz Festival rykker ind i skyggen af Byhavens store kastanjetræ med to ugers grænsesøgende, nyskabende og udfordrende musik med bands, der helst går egne veje. Kom ind i dejlige omgivelser, nyd Byhavens håndplukkede barsortiment, og bliv blæst omkuld af jazzfestivalens mest eksplosive og vildtvoksende open air-program.

Fri entré! Haven åbner kl. 15 – koncerter dagligt kl. 17 og kl. 19.
----------------------------------------------Mija Milovic (kl.17.00)
Den dansk/montenegrinske musiker og komponist Mija Milovic (Slim0, Aktivistkoret, Skyggen, Kvindebandet, Viktors Garage m.fl.) udgav i februar 2020 det anmelderroste album “With Shadowfax on my Back”. Albummet indeholder lineære akustiske ballader og værker, der springer i tid mellem hiphop beats, moderne komposition og vokalmanipulation. Det og nyt materiale vil hun sammen med bandet bestående af Sø Skinnebach - violin, Joalane Mohapeloa - fløjte og trækbasun, Mads Egetoft - saxofon, Lars Bech Pilgaard - guitar, Arthur Carlander - guitar og Oliver Laumann - trommer folde ud denne eftermiddag.

Nulle & Verdensorkestret (kl. 19.00)
Nulle & Louise startede i 1982 Verdensorkestret som et gadeorkester der i flere år turnerede i Europa og U.S.A. Orkestret spillede bl.a. som Cirkus Orkester på Sicilien i Zirco Zavatta. Med tiden kom anerkendelsen, og orkesteret har gennem årene fejret store triumfer i både udlandet og på den hjemlige scene, festivaler, klubber, restauranter og diverse spillesteder rundt om i verden.

Forskellige rejselystne supermusikere har haft deres gang ind og ud af Verdensorkestret i løbet af årene. De har alle været med til at blande inspirationskilderne til Verdensorkestrets unikke udtryk, og overalt er vi blevet taget godt imod.

Det folkekære Verdensorkester plejer traditionen tro at give to koncerter på Vandkunsten under Copenhagen Jazz Festival, men i år er der ikke musik på Vandkunsten, så derfor er det en stor fornøjelse at kunne invitere publikum til koncert med Nulle & Verdensorkestret i Byhaven – tirsdag den 13. juli kl. 19.00.
"En koncert med Verdensorkestret er som en rejse jorden rundt med nogle af ens bedste venner." – Lars Thorborg, tidl. musikchef, Copenhagen JazzHouse

------------------------------------------------
Pumpehuset & Copenhagen Jazz Festival præsenterer:
1/7 Officiel åbningskoncert + Jeppe Zeeberg and the Absolute Pinnacle of Human Achievement
2/7 Yellow Spoon + Brother Magnus
3/7 Høbama + Røgsignal
4/7 KosmiK KloK + Marcela Lucatelli’s Brazilian Songbook
5/7 Homies + RKDIA
6/7 Neu Sierra + Thor de Force
7/7 SVIN + New Kids
8/7 Whistler + Harmony Gilgamesh Infamous Musical Circus
9/7 Shitney + Leizure
10/7 Astrid Engberg + Nejrup Trio
13/7 Mija Milovic + LALALAR

CopenhagenJazz Festival 2021 finder sted den 1.-24. juli på spillesteder i hele København. Læs mere og se hele Byhavens jazzfestivalprogram på www.byhavenkbh.dk/musik

Tirsdag
13. jul 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré
?>