PUMPEHUSET og Mighty Music Præsenterer
Byhaven: Mighty Music presents Killing + Pectora + Evil


Killing
Fra de østjyske breddegrader kommer det aggressive og ondsindede energimonster Killing. Dannet i slutningen af 2013 med det ene formål at spille kompromisløst thrash metal som i de gode gamle dage. Inspirationerne drages fra den gyldne æra af genren, hvor navne som Slayer, Exodus, Kreator og Metallica styrede scenen med hård hånd.

Efter en årrække med koncerter og sangskrivning udgav de i 2018 den anmelderroste EP ”Toxic Asylum”, og drog derefter på en længere tour, der førte dem rundt i Nordeuropa. Singlen ”Raise Your Anger” udkom året efter og blev fulgt op af en række festivaloptrædener.


De mange shows har også givet pote, eftersom den østjyske kvartet på en scene får skabt en intens og medrivende stemning der giver ekko længe efter lysene slukkes.


En vinter/forårs tour i 2020 måtte desværre aflyses grundet Coronavirussen, men betød i stedet, at bandet kunne fokusere kræfterne på at indspille deres debutalbum. Det kom i hus i efteråret 2020 hos Jacob Bredahl i Dead Rat Studio.


I starten af 2021 skrev Killing kontrakt med Mighty Music, som vil udgive albummet senere på året.


Pectora:
2019 var et vildt år for Pectora. Det Roskilde-baserede heavy metal band udgav sidste år deres debut album "Untaken" (produceret af Orden Ogans Sebastian "Seeb Levermann") til store roser i både den danske og udenlandske presse, hvor bl.a Metalized kvitterede med 9/10 og Devilution med 4/5.


Bandet udgav "Untaken" med et brag af et releaseparty på Gimle i foråret 19' og strøg derefter på turné i Sverige, Tyskland, Holland og England som support for bl.a. Screamer (SE), Them (US) og Tygers Of Pan Tang (UK). Samme år spillede Pectora til den store Copenhell warm up I Pumpehuset, til Aalborg Rock- og Metalfestival inden den store finale blev spillet på et udsolgt Gimle i Roskilde med Electric Guitars i december.


Bandet fik i begyndelsen af 2020 en ny sanger (Philip Butler fra Encyrcle) og udgav i begyndelsen af juli i år deres nye EP "The Solitary Tapes" på kassettebånd. I kan godt glæde jer til Pectora i en ny og stærk opstilling!


Evil
Evil er et dansk heavy metal-band fra København, Danmark, der blev dannet i 1982 under navnet Never Mind. Bandet skiftede navn til Evil i 1983 og udgav deres første mini-LP tilbage i 1984, den nu legendariske 'Evil's Message'. Den blev udgivet på det hollandske Rave-On Records, der også udgav den første mini-LP 'Nuns Have No Fun' af MERCYFUL FATE tilbage i 1982.


Evil var blandt de første metalbands, der definerede genren speedmetal tilbage i 1984 med skarp vokal, tunge riffs og Freddie Wolfs hurtige og bankende stortrommer. På det tidspunkt præsenterede bandet ikke det typiske heavy metal, men i dag er bandet blandt de grundlæggende fædre til europæisk heavy metal. Bandet gik i sig selv tilbage i midten af firserne og trommeslager Freddie fortsatte med at spille med en flok etablerede danske rock-akter og solister, men metallen har været der lige siden i baggrunden. Evils sound anno 2021 er klassisk heavy metal i stil med Accept og Judas Priest, som også inspirerede Evil tilbage i begyndelsen af firserne ..
Torsdag
5. aug 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>