PUMPEHUSET og Royalties Præsenterer
Byhaven: Martin Buster + AICKRoyalties præsenterer Martin Buster + AICK i Byhaven den 12. maj. Byhaven åbner kl. 15.00 og musikken starter kl. 19.00 - som altid er der fri entré.

Martin Buster
Med Martin Buster er du sikker på at få en oplevelse der er både intens og eksplosiv. Musikken er en cinematisk rejse gennem lyd, følelser og personlige erkendelser, hvor Martins
sjælfulde stemme og intense tekster inviterer lytteren ind i et univers af højspændt musikalsk energi og dedikation. Martin Busters lyd har evnen til både at smadre lydmuren og bygge den op igen. Altsammen formidlet af en smittende ekstase under en klar stjernehimmel.

AICK
AICK er en dansk alternativ pop duo fra København. Deres musik er drømmende, dristig og perfekt at give sig helt hen til og forsvinde i. Deres musik tager udgangspunkt i ungdommens frustrationer og forvirring, stædighed og vilje til livet. I deres scene performance fokuseres der på nærvær og bevægelse i dans og musik. AICK er inspireret af danske artister såsom When Saints Go Machine, Blaue Blume og Mew. Resultatet er en blanding af elektronisk pop og indie rock, hvor et drømmende univers med en storslået lyd, bliver jordbundet af en tung bas og hårdtslående trommer. På toppen ligger catchy og poppede melodilinjer, der serverer de til tider småarrogant rytmer og komplekse taktarter let spiseligt for de fleste.

Fredag
12. maj 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>