PUMPEHUSET og Carrie Management Præsenterer
Byhaven: Martha Elisabeth + PollyCarrie Management præsenterer Martha Elisabeth og Polly i Byhaven den 17. maj. Byhaven åbner kl. 15.00 og musikken starter kl. 19.00 - som altid er der fri entré.

Martha Elisabeth
Martha Elisabeth er en af de mest spændende nye skikkelser i artpop herhjemme. Hendes eksperimenterende popkompositioner er både en hyldest til det enkle, men også til det storslåede. Hendes tekstunivers bevæger sig tit i en balancegang mellem smerte og kærlighed. Martha Elisabeth laver musik der hylder kontrasterne, og i mødet mellem hårdtslående elektroniske elementer, fingrespil og smukke fraseringer, opstår et musikalsk spændingsfelt, der skaber de perfekte rammer for Marthas meget genkendelige vokal.

Polly
Polly er kunstnernavnet på den danske sanger og sangskriver Amalie Hannibal. Med sit soloprojekt blander hun kærligheden til gode og hjertebankende popsange med temaer som længselsfuldhed, venskab og kærlighed. Med guitaren som anker væver hun elektroniske og akustiske lydkilder sammen i et alt-pop-univers med en krystalklar vokal, catchy melodier og teksturrige korarrangementer. I november 2022 udgav hun sit debut album ’Invitation’. Albummet handler om relationer og er en opfordring til at gå fra ubehagelige møder og i stedet bruge tid med dem man holder af.

Onsdag
17. maj 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>