PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Marcus.wav + FABRÄK

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det igen en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________

FABRÄK
FABRÄK er en ny hårdtslående duo bestående af CXRTIER og Sixten Pozsonyi. De to trak sig for nylig tilbage fra den Københavnske undergrunds rapscene for at udforske et nyt og ifølge dem; “sjovere og mere råt udtryk, der ikke lyder som alt det andet”. Sangen ’VOLDSOM’ kom som første energiudladning i studiet. Lyden leder tankerne mod navne som slowthai og Beastie Boys, og sangen gav drengene blod på tanden. CXRTIER og Sixten har selv produceret og den energiske rap er leveret med overskud og glimt i øjet. Da ’VOLDSOM’ var på plads gik tingene for alvor galt i studiet, og to måneder senerehavde 10 sange med deres egne ord “skrevet sig selv”, og projektet havde udviklet sig med inspiration fra mere punkede navne som Viagra Boys og Idles, men stadig med rødder i den hiphop, som de begge kommer fra.

Resultatet er som Sixten og Cxrtier selv beskriver det: “Noget anderledes og nyt på dansk som man skal være fucking mærkelig for ik at danse til”. FABRÄK har i øvrigt selv skudt og “instrueret” musikvideoen til ’VOLDSOM’. De tog et GoPro med sig en tur rundt i og omkring Nørrebro i København og filmede sig selv som dagen tog fart og tingene udviklede sig med tatoveringer, østers og dåseøl.

Marcus.wav
Marcus.wav er lyden af en ung mands tankemylder, gennem de frustrerende og fuldstændig fantastiske 20’ere. Følelses-, kærligheds- og natteliv flyder sammen i tempofyldte produktioner, når Marcus.wav krænger sit hjerte ud og servere sine inderste følelser til musik, som du enten kan føle på og reflekterer over, eller selv kan slå hjernen fra og danse til. Oftest ender man med at gøre begge dele, og det er dét der gør Marcus.wav til noget helt særligt.

Bag projektet Marcus.wav finder du 23 årige Marcus Bjerring, der sammen med sin bedste ven og producer Andreas ‘slwmo’ Hedegaard tilbage i sensommeren 2019 slog hovederne sammen og besluttede sig for at forsøge at skabe et musikalsk univers, hvor der var plads til at eksperimentere på tværs af genre som pop, house, garage og hiphop. Inspirationskilderne byder på alt fra Rocazino til King Henry, og fælles for det hele er et hudløst ærligt tekstunivers, hvor selv de mørkeste afkroge får lov til at se dagens lys.

2020 bød på op- og nedture, med alt fra en pladekontrakt og en nominering til ‘Årets Nye Danske Artist’ på The Voice, til en række aflyste koncerter og et mørkt efterår der tvang Marcus til at tage et skridt tilbage og mærke ordentlig efter. Sangskrivningen viste sig at være den eneste rigtige terapi, og det nye år har allerede budt på en Ugens Voice Choice på The Voice med singlen ‘Hvad Du Laver Nu?’ samt en viral succeshistorie efter en optræden i DR3 dokumentaren ’99% forelsket’ hvor en ny akustisk version af Happy Life så dagens lys og gik #1 på Spotifys Viral hitliste efter blot en uge. Derudover er han udtaget til dette års KarriereKanonen på DR, der før har huset navne som Minds of 99, Benal og Katinka. 2021 kommer altså til at byde på en masse ny musik, og ikke mindst et inderligt håb om at komme ud og se lytterne i øjnene.
Torsdag
20. maj 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>