PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Manila + Sharon Stone Band

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 hver dag og første band er på scenen kl. 18.30. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

MANILA er et band fra København som blev grundlagt i 2016. Siden dannelsen har de eksperimenteret med elementer fra mange forskellige genrer, og har fundet en fælles interesse i de tight, groovy elementer fra fra 70’ernes motown scene. Dette, blandet sammen med en kølig, hårdtslående og stilet tilgang til den nye danske synthpop, munder ud i en potent lydbølge af underdelinger, lækre detaljer og catchy omkvæd, der tager dig alle de rigtige steder hen.

Sekstetten har efter 3 succesfulde singler og en række fyldte koncerter på Københavns undergrundsscener samt enkelte festivaler, opnået både spilletid på P3 og P6, samt vundet Karrierekanonens ‘Ugens Kanon’ og med deres seneste single ‘Disco’ nået førstepladsen på P3’s alternative hitliste, Barometerlisten - MANILA er således på støt kurs mod toppen.
 Denne aften bliver en forsmag på, hvad fremtiden har i vente af bandet.
Fredag
1. jun 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>