PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Magnolia Shoals + Morgan Square

For tredje år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra juni og hele sommeren ud, vil vi fra onsdag til lørdag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst med både god kaffe, maté maté, specialøl til kold rosé og sjusser med økosaft. Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag og ind i mellem vil lokale food trucks også indtage Byhaven med forskellige delikatesser.

Magnolia Shoals bio
Strømmen af smukke toner fra Thisted vil ingen ende tage. Og et af de smukkeste skud på den stolte vestjyske musikstamme er baryton rockerne og Thy Music Collective medlemmerne Magnolia Shoals, der er blevet fulgt nøje af både anmeldere og publikum, siden de udsendte EP’en ’Life Danced In the Flesh’ tilbage i 2011.
I 2013 gik bandet sammen med andre lokale bands fra Thy og skabte musikkollektivet Thy Music Collective. Thy Music Collective udgav mixtapet ”Songs From Up North #1”, hvor særligt Magnolia Shoals’ bidrag ”Water & Ashes” blev en af de mest afspillede sange på mixtapet. Efterfølgende optrådte hele musikkollektivet sammen på Alive! Festival 2014 med flotte anmeldelser til følge.

Efter Magnolia Shoals’ koncerter på bl.a. Vesterbro Festival og Loppen har bandet brugt tiden på at udvikle deres melankolske udtryk samt komponere og indspille numre til det længe ventede debutalbum ”Tenants”, der udkommer 16. Februar 2015. På albummet har Magnolia Shoals med lige dele melankoli og jysk sindighed grebet den smalle pensel, og malet ni portrætter af tilværelsen. Rammen for dem alle er den stædige jagt efter at tage kontrollen over livet, hvor meget alligevel er ude af vores hænder. Og udgangspunktet er hverken dystert eller fortrøstningsfuldt. Det er blot en erkendelse.

Singlerne ’Western Whereabout’ og ’Render Hill’ er allerede blevet fremhævet på adskillige uafhængige musikmedier både herhjemme og i udlandet. Alene Western Whereabout fik hurtigt Gaffa og Undertoner til at love anmeldelser af albummet.

“Måden vi indspillede Tenants på understreger pladens tema. Vi ville så gerne forklare alle, hvad vi havde på hjertet, at vi følte os bedst tilpas ved at tage sagen i egen hånd og indspille det hele selv fra bunden. Først da røgen havde lagt sig, slog det os, at vi aldrig vil kunne styre, hvilke tanker det vækker hos lytteren. Heldigvis.” (Samuel Medina, Magnolia Shoals)


Publikum kan se frem til en fantastisk aften i selskab med indierock-bandet, når de fire charmerende Thy-drenge optræder med sangene fra debutalbummet ”Tenants”.
Onsdag
10. jun 2015
dørene åbner
14:00
Showet starter
19:00
Pris
Fri entré
?>