PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Madson + The Kikos

For tredje år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra juni og hele sommeren ud, vil vi fra onsdag til lørdag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst med både god kaffe, maté maté, specialøl til kold rosé og sjusser med økosaft. Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag og ind i mellem vil lokale food trucks også indtage Byhaven med forskellige delikatesser.

The Kikos
The Kikos er et nyt københavns band dannet i efteråret 2014, centreret omkring vokalist Valdemar Haves sangskrivning og dragende mørke vokal. Musikken bevæger sig fra støt og luftigt vuggende to-akkorders numre med afstikkere til både soul og southern rock, over langsomme og atmosfæriske ballader med vrængende guitarer og stål, inspireret af alt fra The Doors og J.J. Cale til Gillian Welch, Timber Timbre og Daniel Lanois. Nummeret ’First’ var på Det Elektriske Barometer i foråret 2014, og nummeret ’Cannonball’ er med på Sound Of Copenhagen Vol. 13 (2014), begge under navnet Valdemar Have.

Madson
Madson, der går under det borgelige navn Frederik Madsen, er trods sin unge alder præget af en begejstring for tidligere tiders store singer-songwriters, og han har en dyb fascination for musikalsk teknikalitet. Nu er han aktuel med sin første single ’Rocket For Your Skyline’, som er første udspil fra en kommende EP af samme navn.
Det hele startede med en Beatles-plade, han fik af sine forældre da han var otte, og to år senere begyndte han at spille guitar. I 2012 begyndte tingene for alvor at tage fart, og Madson begyndte at udvikle sit talent ved, at skrive og komponere som solist under sit nuværende kunstnernavn. Dette år indspillede og udgav den unge artist selv en EP med tre numre. En EP som fik fem stjerner i Gaffas Demo-sektion.

Madson har en kompromisløs dedikation til musikken, og hans motivation består i at skabe tekst og musik, som betyder noget for ham og forhåbentligt også andre. Madsons dedikation til musikken kan først og fremmest høres i hans lydunivers, men passionen kommer også til udtryk i hans måde at arbejde og spille på.
Onsdag
29. jul 2015
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>