PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Mads Koch + Lasse Storm

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det igen en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________

Mads Koch
Efter flere år som sangskriver for artister som Vera, Jada, Mø og Lord Siva er Mads Koch nu klar med sit debutalbum i eget navn. Sidste gang vi så Mads på scenen, var som frontfigur i gruppen Kiss Kiss Kiss.

Med sin bløde vokal bevæger Mads Koch sig i et flydende spændingsfelt mellem rocken og poppen, orkestreret af strygere, blæsere og Lap Steel-guitar. Harmonien i kompositionerne og noterne fra kunstnere som Chris Isaak og Leonard Cohen henfører lytteren til åbne landskaber og til skyggen af et abrikostræ. Albummet udkommer sidst på sommeren.
Lasse Storm
Som 3-årig drømte Lasse Storm om at være Elvis Presley. Da han blev 12 forærede hans forældre ham et trommesæt. Lige siden den dag har han spillet og skrevet musik i utallige konstellationer og sammenhænge. De seneste par år har han som forsanger og sangskriver i gruppen DØR NR. 13 markeret sig som en af de stærkeste stemmer i dansk rock.

I januar 2021 solodebuterede han med den personlige og rørende single “Holmegårdsvej”, som viste en mere akustisk og country præget singer/songwriter stil frem. Sangen var et moderne twist på en hjemstavnsvise om en opvækst i udkanten. Den fik mange varme reaktioner med på vejen og blev bl.a. også spillet på både P4, P1 og P5.

Nu er han klar med opfølgeren “Ung, fuld og dum” der tager countrytendenserne fra “Holmegårdsvej” skridtet videre med både steel guitar og train beat til en unik lyd på den danske popscene. Lasse kalder selv genren “forsamlingshuspunk”, med et vink tilbage til hans opvækst i og omkring Folkemusikhuset i Fensmark. Et frækt og flabet mix af ny traditionel americana med skandinavisk pop og indie. Debutalbummet “Holmegårdsvej og andre historier” udkommer til efteråret.
Onsdag
26. maj 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>