PUMPEHUSET og COLOSSAL Præsenterer
Byhaven: Måneskjold + Sårbar
Måneskjold
Det københavnske band Måneskjold blander syrerock, heavy metal, punkrock og retro-futurisme i en trippet cocktail, der har skaffet bandet en solid og trofast fanskare, gennem deres udgivelser og altid medrivende koncerter.

16. april 2021 udsendte bandet deres andet album ’Sølvhjerneskaller’i kredsløb - opfølgeren til det anmelderroste ’Kometen Kommer’ fra 2016. Pladen er stærkt inspireret af space-rocklydene, der har kendetegnet Måneskjold siden debuten, men udforsker denne gang et tungere mere stoner-rock inspireret univers end på Kometen Kommer.

Sølvhjerneskaller spænder over alt fra akustisk psych-rock over dronende, hypnotiske jams til næsten prog-rock-agtige eposer, er et mere varieret og modent album end sin forgænger. Der lægges denne gang større vægt på sangskrivningen og resultatet er et fokuseret album, der er rodfæstet i lyden vi har lært Måneskjold at kende på, mens det på samme tid peger fremad og byder på masser af nye ideer.


Sårbar
Det er et vekslende skydække. Det er et underligt humør. Det er samvittighedens sumpe. Det er gift ud af systemet. Det er glædens strikse toldere. Det er hjernens overfyldte loftrum. Det er knudemandens forbandelse. Det klaustrofobiens centrifuge. Det er sange fra skyggernes land. SÅRBAR spiller en slags melodisk post punk på modersmålet. Og de spiller højt uden at være bange for det stille.Torsdag
26. aug 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>