PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Byhaven: Lueenas + AntistaticJazzfestivalen rykker ind i skyggen af Byhavens store kastanjetræ med ti dages grænsesøgende, nyskabende og udfordrende musik med bands, der går egne veje. Kom ind i dejlige omgivelser, nyd Byhavens håndplukkede barsortiment, og bliv blæst omkuld af festivalens mest eksplosive og vildtvoksende open air-program. Byhaven åbner kl. 15.00, og koncerterne starter kl. 17 og 19.

Byhaven Pumpehuset og Copenhagen Jazz Festival byder publikum på mageløs dobbeltkoncert med det minimalistiske trancerockband Antistatic og den eksperimenterende strygerduo Lueenas.

Antistatic

Antistatic spiller et rytmisk intenst bud på minimalistisk trancerock. Kvartetten er et rockband vendt på vrangen. De har strukket, hakket og reduceret deres riffs til pulserende maskinelle konstruktioner, bygget af klang og tid. Med indflydelse fra klassisk minimalisme, techno og heavy metal belyses musikken indimellem af uventede harmoniske skift og nye kombinationer viser sig for den tålmodige lytter.  EP’en “Drop Dive Breach” udkom på Magia Records i 2020, og i efteråret 2023 følges den op af et fuldlængde album.

Lueenas

Den eksperimenterende strygerduo Lueenas består af Ida Duelund og Maria Jagd. Med violin, kontrabas og forstærkere skaber de voldsomme lydlandskaber og fortæller historier uden ord. Cinematiske og støjende kompositioner med rødder i både klassisk minimalisme og langstrakt improvisatorisk rockmusik. Lueenas har skabt musik til en række spillefilm og dokumentarfilm, og Duelund og Jagd er ellers godt forankret på den danske musikscene. Deres samarbejder tæller blandt andre Kira Skov, Crush String Collective, Jomi Massage, Barbro, Emma Acs, Folkeklubben og Coco O. I Lueenas mødes de i en stor kærlighed til improvisation, til øjeblikket - og når de spiller sammen som duo, kaster de rundt med alskens musikalske farver i et frit, intuitivt og kompromisløst univers uden hensyntagen til stil eller genre.

Mandag
3. jul 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré
?>