PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Lille Fucker + Busu

Lille Fucker og Busu sørger for onsdagens helt store fest i Byhaven.


Lille Fucker
Lille Fucker breder sig over mange felter med en utrættelig energi. Han tegner, maler, skriver, elsker og ikke mindst så spiller han sin helt egen musik baseret på autentiske indtryk og oplevelser fra et liv i evig jagt efter den balance man aldrig finder. Vokalen danser over det tunge beat og bevæger sig frit til øjeblikkets energi.


Lille Fucker dukkede første gang op til overfladen i det danske soundcloud landskab for nogle år tilbage. Siden blev han en del af supergruppen 25/8, som i en årrække satte tonen for dansk soundcloud rap.

For to uger siden kom Fuckers fjerde album Narnia der er en rejse ind igennem misbrug, fra optur til nedtur og en kamp med sindet og psykiatrien. Alt er freestyle, intet er genindspillet og alt er selvindspillet, beatsne er fra Danmark, Sverige og fra Lille Fucker selv. Det har aldrig været mere råt og mere ærligt end på Narnia. Denne koncert er det første Lille Fucker live-show i to og et halvt år.


Busu
Den svenske undergrunds bedste bevarede hemmelighed, Busu besøger Byhaven. Busu er fra Stockholm og har skabt sin egen helt unikke og intense sceneoptræden, hvad enten det er til raves, klubber eller undergrundsscener, Busu optræder og står for punkede idealer som inklusion og ærlighed.


Gennem sine første to udgivelser 'Family' og 'Deadbeat Boyfriend Diarries' har han vedholdende skubbet til hiphoppens grænser, som det fx høres på sangen "116 RIP". Busu har også skabt stærke collabs med kunstnere som Yung Bans, hvor han reframer lyriske temaer.


Busu udgiver senere på året en LP, hvor han igen vil finde nye veje til at binde poesi, musik og vilde live-perfomances sammen.
Onsdag
13. jul 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>