PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Laura4Evigt + BOABOA

Laura4Evigt og BOABOA spiller koncerter i Byhaven den 17. maj. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Fredag
17. maj 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Laura4Evigt
Laura4evigt er lyden af mørke klubber i 00’erne og moderne, elektronisk pop. 24-årige Laura Kjelgaard laver elektronisk popmusik fra sit allerinderste og skaber et univers, der både er grænsesøgende og mærkeligt, og samtidig poppet og ømt. Hendes inspirationskilder rangerer fra FKA Twigs til eurodance-ikonet Cascada, men fælles for hendes sange er, at de er skarpe og sitrer af energi og følsomhed. Laura4evigt har tidligere udgivet musik under navnet ‘Laura’, men nu begynder hun en ny æra med mørkere undertoner og en hårdere elektronisk lyd.
Placeholder image
BOABOA
Mød BOABOA, et spændende elektronisk musikprojekt fra hjertet af København. De tre medlemmer, Otto Høgh, Amma Raastoff og Oscar Bjerrehuus, leverer en unik lyd, der smelter elementer fra elektronisk, house og melodisk pop sammen. Med deres individuelle kvaliteter og unikke tilgang til musikken og deres fremførelse udgør de tre, ofte maskerede medlemmer, et af Københavns mest hypede, gådefulde og veludførte musikprojekter. Deres musik er energisk og fuld af håb, præget af smukke melodier og omhyggeligt udformede produktioner.
Placeholder image
?>