PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: LALUNE + jane

LALUNE
LALUNE genfandt sig selv under et kreativt vintermørke. Den spirrende poptrio havde en flyvende start på 2020 med et udsolgt show på Hotel Cecil, opvarmning for Belau (Stengade) og adskillige festivalshows i kalenderen. Kreativiteten flød i studiet, hvor trioen fik lagt grundstenene til en ny EP.

Som lyn fra himlen blev deres flyvende start stoppet af flere måneders nedtur med coronaaflysninger og en kreativ blokade. For at overkomme blokaden begyndte LALUNE at gentænke sin musikalske identitet og fandt frem til et helt nyt udtryk. Nu er LALUNE klar til at præsentere de første singler fra deres nye, mere organiske, kantede og kompromisløse lyd.

Trioens tilgang til musikken er umiddelbar. De tre venner griber sammen følelserne, når de er der, taler først og fremmest om dem, og forløser dernæst tankerne i musikken. Stemningerne, der udspringer fra samtalerne, er hele drivkraften bag LALUNE, der har formået at skabe et rum, hvor netop de eksistentielle tanker får lov at bevæge sig frit i et univers af spirituel omsorg, der brydes af ung fandenivoldskhed.

Sammen med producer Malthe Guldberg (Emil Stabil, Theresa Rex) og tekniker Holger Lagerfeldt (Clara, Shy Shy Shy), har LALUNE kreeret en helt ny side af sin lyd. De har senest udgivet singlen ’TAINTED’, der både blev afspillet på P6 Beat og gik ind som Ugens Unikum på Uniradioen. Herudover blev LALUNE bragt i diverse medier med interviews, f.eks. i Good Because Danish. De medbringer et dugfrisk live-sæt som er klar til at udforske deres eventyrlige popunivers på en helt ny måde.

jane
Den københavnske indiepop-duo jane blev til, da Johanne K. L. Frandsen og Jason Lee Cameron besluttede sig for at bearbejde deres individuelle hjertesorger gennem et fælles musikprojekt. De skaber et genreeksperimenterende lydunivers, som danner rammerne for bløde og soulede vokalberetninger om ung kærlighed og frustrationen ved at navigere de følelser.

Johanne K. L. Frandsen og Jason Lee Cameron, de to unge sangskrivere bag jane, begyndte at skrive musik sammen for tre år siden som en slags selvterapi. De to gymnasievenner mødtes under et træ i en park på Nørrebro med en six-pack for at glemme deres hjertesorger. Dagen endte ud i en spontan tur i studiet, hvor de hurtigt fandt ud af, at de gennem musikken kunne bearbejde de følelser, de hver især bar rundt på. Tematikken om ung kærlighed og den frustration, der følger i forsøget på at navigere i disse følelser, florerer generelt i janes tekster. De har en øm, inderlig og hudløst ærlig tilgang til musikken, og når dette kombineres med deres balancerede mix mellem genrer, opstår der en intensitet, der er svær ikke at være nysgerrig på.
Onsdag
11. maj 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>