PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
Byhaven: Kristofer Greczula + DEEJADEKristofer Greczula og DEEJADE indtager Byhaven den 15. juni. Byhaven åbner kl. 15.00 og musikken starter kl. 19.00 - som altid er der fri entré.

Kristofer Greczula
Med debutalbummet "Live and Let Live" præsenterede den voksende stjerne Kristofer Greczula sig selv. Følelsesrækken var bred: fra den euforiske livsglæde i titelnummeret, via det indadvendte, dybt rørende "Leaving You For Another" til balladen "Hold My Heart", hvor Greczula fortolkede Björn Skifs monsterhit "Håll mitt hjärta" - for første gang i en engelsk oversættelse. Inspirationerne er hentet fra ikoner som Prince og David Bowie, men slutresultatet er et moderne album, accentueret af et ekstravagant visuelt udtryk. Med tærke liveoptrædener og en række radiosingler i rotation og en lang svensk turné (blandt andet som støtte til Mando Diao) har Kristofer Greczula etableret sig som både en stor hitmager og en overbevisende liveartist. Koncert for koncert, sang for sang, er der skabt bånd til en voksende skare af tryllebundne lyttere.

DEEJADE
Den spirende danske hyperpop-artist DEEJADE har en unik lyd, der bliver beskrevet som "blød hyper-pop". I en kombination af inderlige vokalarrangementer og adrenalin-synths skaber hun et stort atmosfærisk lydbillede, som er kompromisløst, og giver plads til at udtrykke følelsernes kompleksitet. En drømmende og næsten kosmisk atmosfære danner rammerne om DEEJADE’s nærværende vokal og giver sangene hver deres særlige intense og intime udtryk.  Bag projektet DEEJADE finder du 22 årige Freja, som efter kun en enkelt udgivelse allerede har opnået radioplay på bl.a. p3, p4 og uniradioen, hvor hun blev ugens unikum. Debut-singlen ‘Where Did It Go’ resonerede godt hos både lyttere og medier, så som GAFFA, og viser, at det er et projekt med højt til loftet og de helt store ambitioner for øje.

Torsdag
15. jun 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>