PUMPEHUSET og Luger Præsenterer
Byhaven: K-phax + Albert HeathDer er to store hiphop-oplevelser i vente, når K-phax og Albert Heath fester i Byhaven den 20. juli.


Byhaven åbner kl. 15.00 og koncerterne starter kl. 19.00


K-phax
K-phax har i løbet af det sidste år sat sig solidt på den danske hiphop scene – et aftryk båret af hårdt arbejde, internationalt format og en rockstjerneattitude der også har vakt opmærksomhed udenfor de danske grænser. I midten af marts udgav K-phax debut EP’en ’Thunderstrm’ – en EP der mange på måder markerer skridtet mod det næste niveau for den unge rapper. Keith Birongo (K-phax) har lavet musik siden at han var 10 år, vandt karrierekanonen i en alder af blot 17-år og står i dag, som den danske artist der tog den nye bølge af hip-hop til Danmark med en æstetik både musikalsk og visuelt, der sætter streg under K-phax som den danske frontfigur for den nye globale hiphop bevægelse.

K-phax der allerede fra begyndelsen blev udpeget af Soundvenue, som en af de kunstnere der ville blive store, har på egen sin egen måde banet vejen mod det næste kapitel og med opbakning fra bl.a. BEATS1, Papermag og Highsnobiety peger fremtiden nu mod nye internationale højder.


Albert Heath
Albert er en 19-årig upcoming rapper, der med lyden af ungdommens trap-poppede klang, blev signet af Universal Music i 2019, og har store ting i vente.


Onsdag
20. jul 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>