PUMPEHUSET og Konkylie Præsenterer
Byhaven: Konkylie Favorites - BishBusch + Sunx

Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det igen en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________

Konkylie Favorites celebrates some of Konkylie's favorite artists. Konkylie Favorites started as a playlist, introducing some of the most inspiring artists We have gone through a tough time, so we have in collaboration with Byhaven, made this IRL-version of our playlist, presenting two of our favorites artists each night through 5 nights in Byhaven.

Sunx
Med en Steppeulv i hånden som hoved co-writer og producer på Jadas single ’Keep Cool’ og stor succes med hendes seneste album 'I Cry A Lot’, og flere 1000 airplays i dansk radio med indie-pop bandet Treefight For Sunlight, har den talentfulde sanger og sangskriver Morten Winther Nielsen for alvor skudt sit personlige og hudløst ærlige solo-projekt Sunx igang.

BishBusch
BishBusch er Søren Buschmann Friis soloprojekt. Navnet er en homage til den legendariske Scott Walker plade Bish Bosch sammensmeltet med Sørens eget efternavn.

Det selvbetitlede debutalbum bevæger sig i et omskifteligt univers, følelserne moduleres og flyder ubemærket rundt i registret. Man kan både lede og lade sig føre, i de enkelte og simultane rum, hvor alle følelser er tilladte og opmuntrede - gerne alle sammen på samme tid.

Til den fysiske udgivelse af det selvbetitlede debutalbum hører en lille bog indeholdende hvad man kan kalde en slags paralleltekster. Små noter der har fulgt sangskrivningsprocessen og dermed omkranser sangene, der er blevet til i perioden nov2017-marts19. De kan læses uafhængigt, men fungerer mest af alt, som et unikt indblik i en kreativ proces.

Udgivelsen markerede den første dansksprogede udgivelse på Escho siden Synd og Skams “Billeder af Mesa” fra 2015.

BishBusch er et stort fokuseret rod. Et flydende rum, hvor kontrasterne omfavnes. Sangene er en udforskning af orden i kaos, som tapetet i en folkeligt poppet stue, og behandler således også sig selv. Elementerne kommenterer hinanden og sounden bevæger sig dynamisk på en tærskel af tæthed. Fra det direkte, koncentrerede minimale til det blottede overgivne, hvor mængden af information sætter sangene fri, for at lade dem genføde i et solistisk mågeskrig, en linje eller tre sammensmeltede scener; du finder hvad du søger.
Fredag
30. apr 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>