PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Knægt + M RosenbaumKnægt og M Rosenbaum indtager Byhaven den 1. juni. Byhaven åbner kl. 15.00 og musikken starter kl. 19.00 - som altid er der fri entré.

Knægt
Bag det ungdommelige alias gemmer sig den alsidige musiker og tekstforfatter Malte Nordtorp, der bl.a. har lagt vokal, trompet, guitar og tangenter til navne som Lucky Lo, Guldimund, Takykardia og Andreas Odbjerg, Brimheim m.fl. Den 24. februar udkom det anmelderroste debutalbum ’Månen Danser Pænest’, der med en poetisk og sproglig skarphed, peger helt ind til kernen af, hvordan tiden efter et kærlighedsbrud føles. Den kan både få en til at grine, græde og nikke genkendende til sange om at vokse ud af forhold – og så er der rastløsheden, og ensomheden der følger med kærestesorgen, som Malte Nordtorp behandler med humor og sjove anekdoter i sin musik med små glimt af klarhed og håb. GAFFA kvitterede bl.a. med 5 stjerner og ordene: “…det er mere end lovende 29 minutter, Malte Nordtorp giver os, og vi kunne sagtens have ønsket en spilletid på det dobbelte, hvis det her er niveauet. En debut, der både stråler kreativt og musikalsk."

M Rosenbaum
M Rosenbaum markerer release af den imødesete debutplade ‘Perversions’ med en koncert i Byhaven 2. juni.

“Forventningerne til albummet bliver gjort større og større” Sådan skrev Bands of Tomorrow efter M Rosenbaums anden single udkom 20. april, og også Gaffa har givet kunstneren god omtale. M Rosenbaum var i marts måned i år opvarmning for Blaue Blume på deres Danmarksturne og siden har P6 Beat flittigt spillet hendes musik. M Rosenbaums musikalske univers blander folk- og kirkemusikkens melankolske melodier med en stor kærlighedserklæring til nostalgiske trompetsegmenter og country-musikkens galoperende trommer. Ikke meget musik føles så organisk, som M Rosenbaums gør. Hendes dybe vokalklang og stærke lyriske bekendelser går lige i hjertet. Sammen med Karen Buhl Lassen og Oliver Urth præsenterer hun en række sange fra den netop udgivne debutplade ‘Perversions’ i intime og nærværende versioner, hvor melodier og lyrikker velfortjent vil være i centrum.

Fredag
2. jun 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>