PUMPEHUSET og Bands of Tomorrow Præsenterer
Byhaven: JOLES + Andreas Kruse

Igen i år har vi glæden af, at musikmediet Bands of Tomorrow indtager Byhaven over flere aftener i løbet af sommeren og præsenterer deres bud på morgendagens stjerner og sommerens soundtrack under konceptet Bands of Tomorrows Uimodståelige.


Byhavens kapacitet er begrænset, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.
__________________________________________________


JOLES
Bagved JOLES er sangeren og sangskriveren Julie Schmidt Nielsen, der allerede i sine tidlige teenageår begyndte at skrive digte og prosatekster. Efter mange år som bandfrontfigur besluttede hun sig for at udforske drømmen som soloartist. På mange måder er JOLES en hybrid mellem flere lydbilleder. Hun bevæger sig både i det poppede, i det elektroniske og i det alternative. Vigtig for JOLES’ lyd er hendes tekster og det omkring liggende univers der centrerer sig om storytelling og refleksioner.


Andreas Kruse

Andreas Kruse har brugt de sidste 3 år af sine definerende tyvere på at grave dybt i sit indre efter ’sin lyd’. Det handler for den 25 årige sangskriver ikke om hvilken lyd man kan bære, men om hvilke musikalske ideer der bliver affødt i et ærligt og intuitivt møde med en selv.
I den kolde Corona januar blev ‘Only Here To Lose’ udgivet som en teaser til projektet og den blev hurtigt samlet op af Bands Of Tomorrow og DR, hvilket gav en motivation til flere udgivelser. Disse kan forventes på en endnu uvist dato i efteråret.

Andreas vil sammen med sit band byde på alt fra vilde energiudladninger til lighterpanorerende popballader. Kom og hav en fest i glædestårernes navn i Byhaven.

Onsdag
21. jul 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>