PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Jeff Romance + Your Love

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 – og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.
__________________

YOUR LOVE
Dybfølt og ærlig folk rock, der svæver i et fløjlsblødt univers, hvor mødet med kærlighedens komplekse situationer fortolkes i en intim hverdags-atmosfære.

YOUR LOVE er fortællingen om at vokse op midt i rutinen, men drømme udenfor bygrænsen.

Den længselsfulde sukken efter forelskelsen berettes i et tilspidset univers, hvor lytteren, svævende og jordnær, bliver omhyllet af nostalgisk historiefortælling.
YOUR LOVE er en ø på fastlandet. Konserveret hverdagspoesi efter stormen har lagt sig, og solen hænger lavt på himlen

YOUR LOVE har udgivet 2 singler og har varslet at de vil udgive flere i løbet af 2018

Jeff Romance
Jeff Romance er et dansk indiepop/rock band inspireret af Ariel Pink, War On Drugs og Tame Impala. Forsanger Mads og guitarist Carl var tidligere på året 2 måneder i Los Angeles for at skrive sange og bestemte sig for at starte Jeff Romance sammen.

Bandet lyder af sol, sommer og tomme pizzabakker og til efteråret udkommer første singlen Kids In Love, som har tydelige sensommer vibes, chorus guitar og en skrøbelig vokal.
Lørdag
4. aug 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>