PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: IVER + Simon Cordes

IVER
Danmarks nye alternative pophåb og multi-instrumentalist IVER er fløjet straight outta Avedøre til finalen i Karrierekanonen og videre mod de danske hitlister og livescener. Han skriver ekstrovert musik om sit introverte følelsesliv, som emmer af sårbarhed og selvtillid. Iver har meget på hjerte og lægger ikke fingre i mellem i sine tekster, hvor han beskriver sine oplevelser i symbiose med udtryksfulde produktioner, der trænger ind under huden på lytteren. Sangene er en collage af minder og følelser, en slags musikalsk dagbog, hvor han har fundet sin helt egen måde at sætte ord på et forstadsliv, der med et fremadstormende lydbillede føles alt andet end trivielt.

Drømmen er at kunne skabe et tabufrit rum, selvom det bare er i et minut eller to - hvor man kan gøre op med fordomme om at drenge ikke græder, give en kæmpe fuckfinger til hvad end der presser på, men samtidig kunne holde en kæmpe fest. Hvis ikke for alle andre, så for ham selv. IVERs første single ”Vildmand” landede 24. september 2021 og røg direkte i rotation på Danmarks Radios P3. Tidligere samme måned debuterede han med et nedbarberet men sprængfarligt set på Spot Festival - og det bliver kun vildere endnu. Glæd dig til at opleve IVER.

Simon Cordes
Sanger, rapper, producer, trompetist, selverklæret triangel-ekspert. Kært barn har mange navne, og Simon Cordes har et par stykker efterhånden. I sin musik demonstrerer han sine evner til at lege med ordene på beats der lyder af alt fra jazz til 00'er hip-hop, med klare inspirationer fra Ukendt Kunstner, Mac Miller, Tyler, the creator, og meget mere, hvor hans charmerende og unikke personlighed flyder klart igennem.

Han skaber et spændende univers hvor han inviterer lytteren ind i sit hoved, og giver dig et sted hvor man kan slappe af og ikke skal leve op til noget. Dette univers kan du opleve ved at høre hans musik på streamingtjenester eller finde ham på instagram på @youngbitchboi. Han har udgivet musik i to år og er nu udvalgt til karrierekanonen 2022.
Fredag
13. maj 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>