PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Irene ft. Nils Gröndahl + Aerosol

For tredje år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra juni og hele sommeren ud, vil vi fra onsdag til lørdag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst med både god kaffe, maté maté, specialøl til kold rosé og sjusser med økosaft. Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag og ind i mellem vil lokale food trucks også indtage Byhaven med forskellige delikatesser.

Irene
Tre stærke kræfter fra den danske musikscene har forenet sig i et nyt band. Sammen skaber de et ordløst rytmisk pulserende inferno af kraut-rock, håndspillet electro og støj-improv. De tre venner kender hinanden fra musiklivet i Vestjylland og har nu genfundet hinanden på den københavnske musikscene. Musikken baserer sig på den rene kommunikation i nuet og bliver til uden forindgåede aftaler og snævre rammer. Irene arbejder intenst med det klassiske power-trio format, og arbejder via simple metoder på at afsøge soniske kroge i alverdens lydlandskaber hvor de smelter deres fælles erfaring og inspiration sammen til et nyt vibrerende lydbillede.

Aerosol
Udover sin faste tjans bag synthesizerne i Causa Sui har Rasmus Rasmussen siden årtusindeskiftet været en del af det danske elektroniske musikkredsløb med sit soloprojekt Aerosol. På hans nye og tredje album, Leave, fortsætter han i sporet med stemningsmættede melodier og underliggende kosmiske vibrationer. Med sig live har han solokunstneren Keith Canisius på guitar.
Torsdag
9. jul 2015
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>