PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Hunnid22 + Elijah Okello

HUNNID22 og Elijah Okello spiller i Byhaven den 22. juni og der er selvfølgelig fri entré. Byhaven åbner kl. 15.00 og koncerterne starter kl. 19.00.


HUNNID22
Hiphop-kollektivet HUNNID22 er efterhånden en gruppe, som ikke kan defineres på genren. Det nyskabende kollektiv fra Aarhus V, arbejder på at skubbe grænser og udfordrer hele Hiphop scenen i Danmark, med deres avantgarde tilgang til at skabe musikalske kompositioner, der går fra at være hårdtslående og energiske, til at være ørehængende og pakket med soul. Med medieomtale fra de største musikmagasiner i Danmark som Soundvenue, Gaffa, Bands of Tomorrow & P3, er HUNNID22 klart en af dem, som man skal holde øje med nu, og i fremtiden. Med en lyd der er lyrisk legende, fyldt med sprængfulde flows og nærmest upoleret men autentisk, kan de slet ikke sammenlignes med nogle andre.


Elijah Okello
Elijah startede for alvor med at udgive musik i januar 2018, og der er sket meget for den soulede,hip-hop crooner. Siden udgivelsen af hans stærke debut EP No Game har Elijah spillet i Barcelona, udgivet hans første mixtape “Dat Pendagrass” som fik en fin 4. plads i politikken som en af årets bedste udgivleser i 2020 blandt kunstnere som Kesi, Peter Sommer og Bisse. Han har varmet op for selveste J dilla’s bror Illa J på stengade. Selvom 2021 var et udfordrende år, for mange upcoming musikere formåede Elijah stadig at pakke Ideal bar med bass tunge RnB vibes som skabte en helt særlig stemning Elijah Okello er kendt for sit nærvær når han står live på scenen hans udtryk er nostalgisk, elektronisk. Musikken er inspireret af klassisk soul hvor temaerne dykker ned i kærlighed og selvforståelse, men følger bestemt de moderne trends med en bass i front og samples fra velkendte sange fra 80’erne som er sammensat med luftige synths der der forstærker nogle af de følelser og udtryk som Elijah synger i hans sange. På nuværende tidspunkt er Elijah i gang med et helt år med udgivelser hver måned udkommer en ny sang de seneste releases er Postman, Chef’s Knife, Doors, Story of Raven.Torsdag
22. jun 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>