PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Honeyland presents

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 hver dag og første band er på scenen kl. 18.30. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

Denne aften i Byhaven kurateret af den bornholmske festival Honeyland Palace . 3 stærke og excentriske acts fra Københavns nye ‘New Weird’ bølge forenes til en helt speciel og enestående aften på Byhavens scene.

Tettix Hexer

Tettix Hexer er odenseansk one-man astronomisk lazermusik. Manden bag er både anonym og excentrisk på samme tid med en lyd af fremtid blandet med elektroniske længsler, der synes at skue tilbage.

Collider

Collider er et progressivt rockband som gør sig i drømmende guitarmusik med en aggressiv undertone. Lydbillede peger mod stjerneklar shoegaze, 90’er slackerrock, mens progressive skift og en vovet, ulogisk tilgang placerer bandet i deres egen fusionsgenre. Baseret på paranormale, astrale oplevelser og en kaotisk livsførelse, er Colliders univers er på én gang ekspanderende og omsluttende, som en færd gennem himler, hvor de lejlighedsvis nødlander på fremmede planeter. Sprælsk, støjet spillestil forenes med dreng/pige vokaler, der bevæger sig i forgrunden fra naiv twee til punk. De skaber collager af en ny fragmenteret måde at tænke rockmusik på. Bandets sammenspil er ekspressivt, men udpræget sensibelt, en hengivenhed grænsende til det selvopofrende.
Hurtigt isolerede Collider sig i et lille øvelokale med gule vægge, hvor deres hidtil forståelse af deres musik, blev splittet til atomer, muterede til nye musikalske organismer.
Online magasinet Passive/agressive skrev om bandet: "Det er, som om Colliders musik konstant befinder sig lige dér, hvor euforien er ved at kamme over. Lige før den bliver vanvid. Sangene synes aldrig at peake, men er som en fantastisk energi, der aldrig manifesterer sig i struktur. Musikken vil fremad og opad, men kan ikke lette – en ungdommelig positivitet, der aldrig finder retning og derfor bliver til indestængt aggression. Livslysten, der har forvildet sig ind i shoegazens tåger og nu ikke kan finde ud."

Himmelrum

Himmelrum spiller hypnotisk og langstrakt rockmusik. Steve Reich’sk rytmik i krautrockede, uendelige grooves samt horn og hegn i støjfyldte, ambiente tåger. Tiden går langsomt, eller musikken går hurtigt. Himmelrum har eksisteret siden 2014 og udgav i maj 2017 deres selvbetitlede debutalbum. Efter udgivelsen har de turneret rundt i Østeuropa for at spille koncerter, spille på gaden og intensivt samle inspiration til det næste album, der udkommer i maj 2018 via Honeyland Records .
Onsdag
9. maj 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.00
Pris
Fri entré
?>