PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Byhaven: Homies + RKDIA

Copenhagen Jazz Festival x Byhaven
Copenhagen Jazz Festival rykker ind i skyggen af Byhavens store kastanjetræ med to ugers grænsesøgende, nyskabende og udfordrende musik med bands, der helst går egne veje. Kom ind i dejlige omgivelser, nyd Byhavens håndplukkede barsortiment, og bliv blæst omkuld af jazzfestivalens mest eksplosive og vildtvoksende open air-program.


Fri entré! Haven åbner kl. 15 – koncerter dagligt kl. 17 og kl. 19.
----------------------------------------------

Homies (kl. 17.00)
De tre medlemmer af Homies mødte hinanden første gang i 2001, da de alle var en del af det internationalt anerkendte Anderskov Accident. I denne ottemandsgruppe arbejdede de intenst med både impro og komplekse kompositioner med tydelige linjer til abstrakt matematik og moderne klassisk musik.
I trioformen Homies arbejder de med blikket rettet stift mod improvisation, men med afsæt i en række af de tillærte komplekse strukturer – til sammen ender de et unikt sted med en lyd, der lader obskure taktarter danne baggrund for free jazz "action drone". I sommeren 2021 fejrer Homies 20 års jubilæum med deres fjerde udgivelse på det danske label Escho.

RKDIA (kl. 19.00)
RKDIA er en spritny power-house duo, der bevæger sig inden for eletronica, ambient, dreampop og improvisation, og som peger musikelskere i alle afskygninger i en ny retning.
Keyboard-og tromme-duoen bestående af Morten Schantz og Anton Eger har verdensturneret siden midt-00'erne, og har i processen fundet sin helt egen niche inden for jazz og klubmusik på tværs af genrer. Gennem sin unikke fusion af kompleksitet og simplicitet har RKDIA en sjælden evne til på samme tid at bevæge og udfordre følelsesregistret i dets introduktion til RKDIA's skjulte univers.
Morten Schantz og Anton Eger har begge modtaget kritikerroser over hele verden med JazzKamikaze, Phronesis, Marius Neset samt deres egne soloprojekter.

------------------------------------------------
Pumpehuset & Copenhagen Jazz Festival præsenterer:
1/7 Officiel åbningskoncert + Jeppe Zeeberg and the Absolute Pinnacle of Human Achievement
2/7 Yellow Spoon + Brother Magnus
3/7 Høbama + Røgsignal
4/7 KosmiK KloK + Marcela Lucatelli’s Brazilian Songbook
5/7 Homies + RKDIA
6/7 Neu Sierra + Thor de Force
7/7 SVIN + New Kids
8/7 Whistler + Harmony Gilgamesh Infamous Musical Circus
9/7 Shitney + Leizure
10/7 Astrid Engberg + Nejrup Trio
13/7 Mija Milovic + LALALAR

CopenhagenJazz Festival 2021 finder sted den 1.-24. juli på spillesteder i hele København. Læs mere og se hele Byhavens jazzfestivalprogram på www.byhavenkbh.dk/musik


Mandag
5. jul 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré
?>