PUMPEHUSET og PDH Music Præsenterer
Byhaven: Høker + Nikotin

Byhaven åbner kl. 15.00
Koncerter starter kl. 19.00


Byhaven er kendt for koncerter, hvor man kan stå tæt, helt op til scenekanten, og sammen med resten af publikum danse solen ned. Denne sommer bliver det en smule anderledes, da festen og musiklytningen på myndighedernes anbefalinger skal foregå siddende ved bordene. Byhavens kapacitet er begrænset til 250 siddende gæster, så vil du være sikker på en plads, er det en god idé at komme tidligt.Høker
Høker er lyden af en generation, der vælter væggene mellem hiphop, punk og pop. Lyden af at gruble om natten. Lyden af et fællesskab, hvor fortvivlelsen slippes løs. Og den lyd vækker genklang. Den københavnske gruppe har vundet KarriereKanonen, varmet op for The Minds of 99 i Royal Arena og været en del af kulturens næste bølge til Soundvenue Input.

Nu arbejder de mod flere koncerter og et album i 2020. Håbet er at skabe numre, der giver adrenalinkick, der giver følelsen af uovervindelighed, der giver samhørighed – for hos Høker må man gerne græde i moshpitten. Som Emil Jelbo siger: ”Hvad kan det blive til, hvis vi alle sammen giver lidt af os selv?”


Nikotin
Kunstnere som Skepta og Stormzy har gjort grime kæmpestort - og ikke kun i England. I Danmark er de hårdslående tekster, elektroniske produktioner og hurtige flows også blevet populære.
Den unge grimeinspirerede rapper Nikotin er klar til at give de danske rapfans, hvad de har ventet på. Lyduniverset er upbeat, elektronisk og flowet hurtigt, som man kender fra grimen, men med et nyt, frisk take på genren.


Det er den 20-årige Nikolaj Emil Riemann, der står bag kunstnernavnet Nikotin – et navn som både provokerer og vækker interesse. Nikotin er født og opvokset i indre by, København. Hans tekstunivers taler til generationen af unge mennesker. Med atmosfæriske øjebliksbilleder af livet som ung i København, beskriver Nikotin universelle følelser, alle kan relaterer til.

Torsdag
17. sep 2020
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>