PUMPEHUSET og Mighty Music og Uprising Records Præsenterer
Byhaven: Heidra + Vansind + Lotan


Mighty Music og Uprising Records inviterer til en vild dag i Byhaven med masser af metal. Kom og hør Heidra, Lotan og Vansind - som altid er der fri entré. Byhaven åbner kl. 15.00 og koncerterne starter kl. 18.30


Vansind
Vansind blev dannet i sommeren 2019 som et folkinspireret metalband. Bandet har sin hjemstavn i Slagelse på Vestsjælland selvom medlemmerne er fra hele landet. Selvom der er store forskelle i den musikalske baggrund, er kærligheden til musikken et samlende omdrejningspunkt i ønsket om i fælleskab at tilføje noget nyt og anderledes til den Danske folkmetalscene. Med rødderne godt plantet i den Danske muld ønsker Vansind at byde op til kamp, kædedans og løftede drikkehorn med de folk inspirerede melodier som møder tung metal, mørk growl og ren kvindevokal. Tekstuniverset er inspireret af den mørkere side af den nordiske mytologi og skandinaviske sagn og historie.

Debuterende i 2020 med singlen ’Valborgsnat’ og med den opfølgende ep ’MXIII’ i 2021, er Vansind klar til at indtage de Danske spillesteder. Så medbring jeres mjød og møer og slut jer til os til en energisk folk metal aften hvor, hvis du deltager i festen, Vansind vil give dig en mulighed for at få et flygtigt glimt af Valhal.


Heidra
Heidra er et københavnsk band, der spiller symfonisk metal med elementer fra black, power, død, med undertoner af folk. Heidra har igennem en årrække udviklet deres helt egen lyd, der blander elementer af folk og melodisk dødsmetal med brutal growl, rungende skønsang og kraftfulde metalomkvæd i en tung blanding der river lytteren med ind i deres episke tekstunivers.


Lotan
Lotan er rå, melodisk black metal fra Danmark dannet af Phillip Kaaber (Vanir) og Martin Rubini (Vanir). Lotan har udgivet to anmelderroste EP'er, 'Nihil Sacrum' og 'Angelus Pestis' - Lotan gør sig nu klar til endnu udgivelse i form en fuldlængde plade i løbet af 2022.

Lotans lyriske univers er inspireret af et miks af satanisk spiritualitet og eksistentialisme. Musikken er melodisk, tung og aggressiv.

Torsdag
23. jun 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.00
Pris
Fri entré
?>