PUMPEHUSET og Frigjort Festival Præsenterer
Byhaven: Flamboyance + St. Digue
Frigjort Festival inviterer til en stemningsfuld eftermiddag/aften i Byhaven, hvor vores vigtigste dyder, nemlig fællesskab, frihed og ikke mindst livemusik vil være i fokus.

FLAMBOYANCE & St. Digue vil være med til at sætte de perfekte rammer for den ideelle sommeraften, hvor der både er plads til catchy synthesizer-pop, men også til de mere mørke, tungsindige og forførende lyde.

FLAMBOYANCE
Den københavnske trio FLAMBOYANCE er et relativt nyt navn, som trækker betragteligt på synth-pop- og new romantic-genren, rørt op med en omgang italo disco.  Astrid, Kim og Arjuna har alle en fortid i punkmiljøet i København og i en lang række andre musikalske projekter. Flamboyance er deres fælles rejse ud i catchy synthesizer-pop med tekster, der kredser om melankoli og eskapisme. Vi ville lave noget, man både kan danse og tude til.” - Sådan siger trioen selv om projektet, og der er i hvert fald garanti for et glohedt dansegulv med en heftig blanding af dansabel synth-pop og sentimental new wave.

St. Digue
Med æteriske synthesizere, hårdtslående trommemaskiner og dragende melankolske melodier, tager St. Digue lytterne med på en følelsesladet rejse gennem ensomhed og vemod. St. Digue er en københavnsk solo artist, som med inspiration fra gotiske artister fra 80’erne, moderne elektronisk musik i undergrunden, samt hans black metal rødder skaber han en lyd, der uden tvivl er hans helt egen. Hans live shows kendetegnes af hans minimale setup, forførende belysning og en elektrisk udstråling, der når langt ud over scenekanten. St. Digue er uden tvivl et navn, som et navn man skal holde øje med i den danske undergrund.

Tag dine yndlingsmennesker under armen, og kom og nyd en kold øl og fantastisk livemusik i Byhavens dejlige omgivelser. Det kan kun blive godt! 


Fredag
15. jul 2022
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>