PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Female Forest + Sannerud

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 18.30 – og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikanske specialiteter hele aftenen.

__________________

Female Forrest
Female Forest er et band bestående af 5 gæve gutter fra Jylland. Tilbage i år 2012 blev bandet dannet i Ribe, og senere har de dannet grobund i København. Selve musikinspirationen kommer fra amerikansk folkpop med en lyd, der får mange til at tænke på Mumford and Sons, The Lumineers og lignende musik.

Bandet deltog i 2016 i Emergenza Festival og fik en medvind i selvrealiseringens tegn ved at stå som vindere i Danmark. Medvinden er senere hen mundet ud i et album udgivet i foråret 2017, der nu ligger på samtlige streamingtjenester. Dette år byder på koncerter på flere danske festivaler, og bandet ser frem til at møde det glade danske publikum og skabe relationer og minder.
Sannerud

Sannerud er et band der med Lasse Sannerud i front leger med musikkens diversitet. Genre bliver bundet sammen af Sannerud’s stemme og sangskrivning. Musikken kommer til udtryk gennem godt sammenspil, improvisationer og glæde ved musikken. Og visionen er at give publikum en komplet koncert oplevelse.
Onsdag
25. jul 2018
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>