PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Fadi + LuckyPause

Fadi og LuckyPause spiller koncerter i Byhaven den 31. maj. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Fredag
31. maj 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Fadi
Fadi er en dansksproget popsanger, som virkelig er i gang med at sætte sit aftryk på den danske popscene. En exceptionel performer som virkelig forstår at have crowd control. Fadi optrådte for 2 år siden i Byhaven, hvor han med stor succes startede en kæmpe fest for flere hundrede mennesker. I 2024 vil fansene, festivalerne og radiostationerne kunne se frem til en masse ny musik, som der er blevet arbejdet på i hele 2023. Den nye musik der udkommer er bl.a. skrevet sammen med musikeren Shaka Loveless.
Placeholder image
LuckyPause
Efter en lynstart med kun to optrædener på henholdsvis Smukfest og Uhørt festival, er pop-synthduoen LuckyPause allerede ved at skyde til himlen med deres unikke lyd og eksplosive energi. LuckyPause, bestående af musiker og sanger Lærke Corfix og musiker og producer Paw Eriksen, har på kort tid cementeret deres plads som et nyt spændende navn, publikum ikke kan få nok af. Deres lydunivers startede på en europæisk motorvej, hvor et spontant track blev skabt på en gammel Mac computer og vokaler blev indspillet gennem et headset på vej til et supportgig for 10.000 mennesker i Luxembourg. LuckyPause stræber efter at skabe en synergis oplevelse med deres publikum, hvor festen ikke blot leveres, men deles i fællesskab.
Placeholder image
?>