PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: FACESOUL + Ida Lilja

FACESOUL og Ida Lilja spiller koncerter i Byhaven den 30. maj. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Torsdag
30. maj 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
FACESOUL
Faisal Salah, også kendt som FACESOUL, er en London-baseret somalisk kunstner. Fra en ung alder viste Faisal en passion for musik, idet han kombinerede sin kærlighed til sang, poesi og historiefortælling som en virkelighedsflugt fra bylivets udfordringer. Som 19-årig begav han sig ud på en jordomrejse, hvor han brugte sin stemme til at forstå og forbinde sig med forskellige samfund og dele sin historie. Det blev grundlaget for hans musik, som bygger på menneskelige universelle følelser på trods af forskelle i race, sprog og miljø.
Placeholder image
Ida Lilja
Ida Lilja er navnet på den 27-årige danske singer-songwriter og producer, der trods sit nordiske navn og base i provinsen er hun ikke bange af sig. Hun skriver formålsfuld og relevant musik, der sætter fokus på mentalt helbred. Med hendes seneste udgivelse, EP’en “IDA”, der blandt andet sætter fokus på de mennesker der, ligesom hende selv, er opvokset i misbrug, og et spritnyt dansksproget set, der omhandler det følelsesliv, og de udfordringer vi alle oplever uanset alder, er der ingen tvivl om, at her er der noget på hjerte og noget på spil. Det er jordbundet, og det er oprigtigt. Ida Lilja laver musik, der råber op og nægter at stå stille. Når musikken spiller, er der ingen tvivl om at det er popmusik vi lytter til. Netop denne sætter dog også rammerne for et vildt møde mellem store alt-elektronisk lydbilleder, punket intensitet, akustisk simplicitet og en original nordisk klang.
Placeholder image
?>