PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Enilora + Emi Wide

Enilora og Emi Wide spiller koncerter i Byhaven den 29. maj. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Onsdag
29. maj 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Enilora
Med sin luftige og nærværende vokal lokker Enilora dig ind i sine eklektiske popsange. Fusionen af håndspillet altpop, spoken word og ambient electronica er kernen i Enilora-universet, der formår at tale til danseskoene såvel som hjertet. Melankolsk electronica transformeres til sårbare, intime ballader, der i sin helhed skaber et dynamisk og grænsebrydende live show, som kræver din fulde opmærksomhed.
Placeholder image
Emi Wide
Man er øjeblikkeligt forført ved mødet med EMI WIDEs catchy elektropop. Med stærke produktioner og en oprørsk energi, inspireret af kvindelige artister som Upsahl og Tove Lo, træder hun ind på den danske musikscene med en unik og autentisk lyd. Hendes ærlige tekster og fængende melodier skaber tilsammen et helstøbt univers, og med sine seneste udgivelser har hun som sanger og sangskriver bevist sit talent for at skabe omkvæd, der er lige så smittende som de flygtige romancer, hun synger om.

Placeholder image
?>